Woody pillefyr og kvindelist


 

Jeg havde egentlig aldrig troet, at det var mig, der skulle sørge for, at vi fik et Woody pillefyr her hjemme. Jeg er nemlig ikke det store tekniske geni, det lader jeg min mand om, men når jeg får en idé, er jeg altså ikke til at stoppe!

 

Det startede med, at min veninde spurgte, om vi ikke skulle tage på kræmmermarked. Det syntes jeg var en glimrende idé, for det er ikke så tit jeg kommer det. Ingen af vores mænd ville med, så det blev en ren dame-tur. Det var simpelt hen så sjovt og i stedet for at fordybe os i tøj og tingel-tangel, søgte vi hen mod de boder, hvor der var værktøj og mere mande-prægede ting. Det var hér at jeg for første gang fik kendskab til et Woody pillefyr.

  • Solgt til et Woody pillefyr

 

Jeg var solgt på stedet. Min mand og jeg er nemlig temmelig uenige om vores oliefyr. Jeg synes at det er gammelt og grimt, hvorimod min mand mener, at man ikke bare lige kasserer noget som fungerer – ”når det fungerer”, som jeg plejer at irettesætte ham. Jeg vil så gerne af med det gamle skrummel – og især olieregningen. Derfor blev jeg straks varm på det Woody pillefyr!

 

Jeg vidste, at min mand ikke ville være til at hugge eller stikke i, hvis jeg sagde noget om at købe et Woody pillefyr, men jeg tog en folder og lagde en lumsk plan. Jeg ville give folderen til min datter og næste gang hun kom hjem på besøg, skulle hun præsentere den for sin far. Hun har altid været fars pige og hun kan aldrig gøre noget forkert i hans øjne, så hun måtte være dén, der kunne så en tanke hos ham.

 

Hun var selvfølgelig med på ideen, og næste gang hun var hjemme gik hun i aktion og hun havde virkelig læst på  lektien. Hendes far var helt kulret, da hun havde haft ham igennem hele lektien om Woody pillefyr. Behøver jeg at fortælle at der kun gik et par dage inden de forløsende ord faldt ved middagsbordet: ”Jeg har tænkt på, om vi ikke skulle købe et pillefyr.”

Maybe that’s the http://topspyingapps.com/ kind of thing you have to do when you’re posting poor quarterly results

Related Posts :