Weleda til den sarte og tørre hud Feb08

Weleda til den sarte og tørre hud


Når jeg er i svømmehallen

Når jeg er i svømmehallen, nyder jeg det opvarmede og rene vand. Når jeg er færdig, går jeg gerne i sauna. Efter saunaturen vasker jeg mig i koldt vand, og derefter sæber jeg mig gerne ind i diverse cremer, der er skånsomme mod min hud. Jeg har nemlig rigtig sart hud. Min hud er næsten altid tør, og hvis jeg ikke smører mig ind i creme hver dag, begynder jeg at krakelere. Det er meget irriterende, men jeg er desværre vant til det. Indtil for nyligt brugte jeg rigtig lang tid om morgenen for at beskytte mig mod vinden og solen, men efter min venindes tip, tager det kun fem minutter.
waleda

Min veninde på gymnasiet med den perfekte hud

Da jeg startede på gymnasiet, mødte jeg en pige, der havde den smukkeste hud. Hun var gyldenbrun, og havde hverken tørre albuer eller tør hud. Jeg spurgte hende, hvad hendes tricks var, men hun ville ikke fortælle det. Jeg måtte være mere snedig. En dag da vi skulle arbejde i grupper, sørgede jeg for, at vi kom i gruppe sammen. Gruppearbejdet skulle fremvises den næste dag, og jeg forslog derfor, at vi tog hjem til hende for at forberede os. Da vi kom derhjem, spurgte jeg, om jeg måtte låne badeværelset, og her gik jeg på jagt efter hendes skønhedsprodukt. Efter kort tid fandt jeg Weleda (læs mere her:  http://www.puregreenshop.dk/weleda-mandelolie-50-g.html). Weleda er en mandelolie der er god mod sart hud. Den giver godt med næring, og er åbenbart grunden til, at hun har en rigtig lækker hud. Jeg skrev navnet på produktet ned, og købte det, så snart jeg havde mulighed for det. Efter blot en uge kunne jeg se og mærke forskellen, og jeg kunne nu også bevæge mig ud i solen. Weleda er det perfekte produkt for mig og min sarte hud.

A happy median may https://trackingapps.org have arrived, though, in the form of a web-based solution called tether

Related Posts :