Vis du elsker hende med blomster! Jan31

Vis du elsker hende med blomster!


Sig  det med  blomsterHumor, action og maskulinitet er vejen til kvindens hjerte og den vej, de danske potteplanterproducenter med fordel kan vælge for at nå morgendagens forbrugere

’Vis din kvinde, hvor meget du elsker hende. Plant en blomst et farligt sted!’
En ung fyr bestiger et lyssignal, placerer en potteplante på toppen, som han fotograferer og MMS’er til kvinden i sit liv. Så ved hun, at han mener det!

Det er budskabet i vinderprojektet af den første danske blomsterdesignpris The Flower Design Award, TFDA, som netop er blevet uddelt på verdens største plantefagmesse i Essen i Tyskland.

Prisen er indstiftet af Brancheforeningerne Dansk Gartneri og Danske Prydplanter i samarbejde med Designskolen Kolding og skal ses i lyset af et svigtende salg – ikke mindst blandt unge forbrugere.

Dermed er prisen også et udtryk for branchens ønske om at få unge designtalenters bud på innovative produkter og løsninger, der samtidig har en høj æstetisk og funktionel kvalitet.

Nye virkemidler
Med vinderprojektet ’Urban Planting’ har de to studerende på Designskolen Kolding, Martin Meincke og Sebastian Askari Schmidt, leveret et forfriskende bud på et anderledes og nyskabende blomsterkoncept, der anvender humor, action og maskulinitet som virkemidler.

Og måske er det ikke helt dårligt set af de to unge designerspirer, da en tidligere undersøgelse i blomsterbranchen har vist, at det overvejende er kvinder, som står for planteindkøbet til hjemmet.

Hvordan branchen vil anvende det kreative og skæve indspark, og hvordan det fremover vil påvirke de sociale medier og ikke mindst gadebilledet, bliver spændende at følge.

’Urban Planting’-projektet er udfoldet i en lille video på Youtube og kan endvidere ses på UP/SPRING 2013-messen i Herning fra den 2.-5. februar. Besøg hal K, stand 8368.

Ea’s standard pricing structure for tetris https://trackingapps.org/spy-on-my-boyfriends-cell-phone-for-free usually requires a potential gamer to part with $0

Related Posts :