Telefonpasning i anledning af min datters konfirmation Sep29

Telefonpasning i anledning af min datters konfirmation


Når min datter skal konfirmeres til næste forår regner vi med at der på lige præcis denne dag vil være en hel masse der vil ringe til hende for at sige tillykke, og at telefonen derfor vil være absolut rødglødende. Det vil være for meget for min datter at skulle stå klar ved telefonen og snakke med hvem, der nu engang i løbet af dagen har lyst til, eller brug for, at snakke med hende, for jeg vil også gerne have at hun skal kunne slappe af og nyde sin dag. Jeg har derfor længe tænkt forskellige løsningsforslag igennem, og er kommet frem til, at telefonpasning måske lige vil være det vi kommer til at få brug for. Jeg har tænkt på at det måske er enten min mor eller nabokonen, der skal stå for telefonpasning på denne dag. Disse to mennesker har begge evnen til at tale enhver et øre af, og det er jo som bekendt en evne der er brugbar hvis man har en tjans med telefonpasning.
Telefonpasning

Er telefonpasning lige i overkanten i anledningen af en konfirmation?

Modsat kan man jo også sige, at det med at arrangere telefonpasning bare fordi der er en mærkedag, vil være lige i overkanten. Det er jo min datter, folk der ringer på denne dag gerne vil snakke med, og det kan derfor være at det vil være en skuffelse for folk hvis de i stedet skal snakke med nabokonen her hos os, som de måske endda aldrig har mødt. Jeg har endnu ikke helt bestemt mig for om telefonpasning vil være for meget, eller om jeg skal betragte det som værende lige passende. Uanset hvad kommer mange af de mennesker som min datter kender og som kunne have lyst til at ringe til hende på denne dag, jo med til den fest vi holder.

Some film schools may also offer you online homework help primary site the opportunity to take part in a placement in the creative industry or participate in guest talks from filmmakers, which will allow you to learn more about how the film industry works