Tal med din kone Om Sex Jan15

Tal med din kone Om Sex


Er du gift? Hvis du er, er der sandsynligvis en masse emner, som du og din kone diskutere hele dagen. Fælles samtale emner omfatter arbejde, venner, familie og regninger. Ét emne, at mange par ikke altid diskutere, selvom de burde, er at sex. Er du interesseret i at forbedre dit sexliv? Hvis du er, kan du blive nødt til at tale med din kone, men skulle du?

Ja. Du skal. Det er vigtigt at tale med din kone. En åben kommunikation er vigtigt at have et lykkeligt og sundt forhold i almindelighed. Dårlig kommunikation kan have en negativ indvirkning på hele dit forhold, ikke bare dit sexliv. Ægtemænd, der ikke ordentligt kommunikere med deres koner ofte ender med at sætte deres relationer i skader måde. Lad ikke dette ske for dig og dit ægteskab.

Tal med din kone Om SexHvis du beslutter dig for at tale med din kone om sex, nemlig at forbedre din intimitet, er det vigtigt at gå videre med forsigtighed. Du ønsker ikke at kritisere din kone eller gøre hende føle sig utilstrækkelig. Er du ikke have dine ønsker besat? Hvis det er tilfældet, skal du ikke ligefrem fortælle din kone, at. Dette kan føre til endnu flere problemer at opstå. Du ønsker at få det bedste niveau af intimitet muligt, men du ønsker heller ikke at såre din kones følelser i processen. Af denne grund, kan du ønsker at prøve en anden fremgangsmåde. Overveje at foreslå nye ting i soveværelset, såsom en ny stilling eller en weekend borte.

Når du taler med din kone om sex, er det også vigtigt ikke at skubbe. Hvis du ønsker at se en forbedring i din sex, stat så og give et par forslag. Du skal dog ikke holde på saltning emnet op igen. Giv din kone et par dage eller endda et par uger til at foretage justeringer i soveværelset. Denne gang er nødvendig, fordi din kone kan blive såret, når hun erfarer, at du ikke er glad ved hende seksuelt. Det er naturligt for hende at tage tid til at tænke over situationen før de tager skridt, der kan indebære gennemførelse af et par af dine forslag.

Dernæst er det vigtigt at lytte til, hvad din kone har at sige. Desværre er der mange mænd gør fejl at tro, at deres koner bare ikke interesseret i at være intime længere. Selv om dette kan være rigtigt i nogle tilfælde, er det sandsynligt er ikke tilfældet med din kone. Din kone kan opleve andre problemer. For eksempel er mange kvinder nervøse og bange for aldring. Dette kan resultere i dem, der ønsker at fremvise deres krop mindre. En afdød sexlyst kan også være forårsaget af noget ud af din kones kontrol, såsom en medicinsk tilstand eller en medicin bivirkning. Derfor er det ikke kun vigtigt at tale med din kone, men også lytte til, hvad hun har at sige.

Hvis du stadig ikke ved, hvordan man starter en bevaring om sex og intimitet med din kone, der er en anden tilgang, som du kan tage. Du kan overveje at give hende en gave. Der er en række store gaver til rådighed, som ikke kun være nyttige i soveværelset, men gaver, der kan hjælpe med at få en samtale i gang. En bog om nye seksuelle positioner, en ny sexet outfit, eller massageolier er alle elementer, du måske ønsker at undersøge. En gave ikke kun giver dig mulighed for at starte en samtale, men det er også en pæn gestus. Afhængigt af hvad du beslutter dig for at købe, kan du finde det lettere at handle online. Mange butikker er diskrete med de pakker, de sender ud, og derfor bør du være i stand til at holde din kones gave en overraskelse, selv om hun er den ene til afhentning posten.

Kort sagt kan tale med din kone om sex være noget, du ønsker at undgå, men du skal ikke. En åben kommunikation er afgørende for et lykkeligt og sundt forhold.

Related Posts :