Skal det være PS4 eller Xbox One?


Nu hvor de to konsolgiganter Sony Computers Entertainment og Microsoft, der står bag serierne PlayStation og Xbox, begge har lanceret nye maskiner på samme tidspunkt, så er der et helt centralt spørgsmål, du som forbruger bliver tvunget til at tage stilling til. Hvilken en af dem, skal det så være? Når du går ud, og enten køber en PS4 eller en Xbox One, så går du også ud, og offentligt tager stilling til krigen. Ved at støtte den ene side frem for den anden, giver du også denne et stærkere våben, at kæmpe mod deres modstander med. Du kommer derfor indirekte til at blive en del af krigen. Med dette in mente, spurgte jeg mine venner, hvordan vi skulle forholde os til denne situation. De var ikke i tvivl. Vi skal alle deltage i krigen så Sonys side. Vi skal købe PS4, og sådan er det bare.

Priser på PS4

En af mine venner har været inde og tjekke priserne ud på PS4. For det er jo vigtigt, at være godt forberedt, når man skal ud og gøre sig så stor en investering, som det trods alt er, at skulle ud og betale flere tusind kroner for en spillemaskine. Han har lært mig, at man på den danske side http://ps4pris.dk kan få et godt overblik over, hvilke priser, man kan få maskinen til, hvilket jeg synes er rart. Jeg kan for eksempel ikke så godt lide, at blive stillet i en situation, hvor jeg får et tilbud på en maskine, og hvor jeg så ikke har nogen ide om, hvad den udbydes til andre steder. Det undgår jeg ved PS4, når jeg har været inde og kigge her. Derfor, og kun derfor, er jeg klar til at tage imod det første gode tilbud, jeg ser.

This is another story to cheap writing service to https://essaysheaven.com tell, but here you may learn more fancy things about it from us also