Selve filosofien bag psykoterapiKender du det, når du selv sidder og filosofere over livet, og hvad livet egentlig indebærer. Har du tænkt på, hvad selve filosofien bag psykoterapien er? Jeg anbefaler jer, at tage et kig på selve hjemmesidens filosofi af terapier på www.essentiel-terapi.dk hvor man kan finde adskillige udtalelser fra psykoterapeut som har oplevet og arbejdet med mange forskellige former for terapier.

Min filosofi og mit livssyn er Eksistentiel, dvs. det som er her og nu, befriet for illusioner, Idealforestillinger, selvbedrag, kamp og forsvarsmekanismer.

Mine anskuelser kommer forbi Buddhismen, som i sin enkelthed, handler om at inderst inde, vil vi hinanden det godt og at vi rummer medmenneskelighed, tolerance overfor det som er anderledes og forskelligt fra os selv.
Og ved overgivelse, kan vi forstå og lære af andre, og derved komme nærmere samhørighed og derigennem møder vi vores egen sårbarhed, som er tættere på taknemmelighed, lykke, glæde og lidenskaben. Hvilket betyder personlig udvikling og udvikling i parforholdet.

Mine Åndelige Værdier er Essentielle som er;

Respekt, Venlighed, Medfølelse, Tålmodighed, Ærlighed, Ydmyghed, Tilfredshed, Gavmildhed, Tilgivelse, Meningsfuld tale, Taknemmelighed, Loyalitet, Inspiration, Principper, Hjælpsomhed, Mod.

Alt for mange mennesker hænger og svæver i fortiden eller knokler for at komme til de bedre tider der ligger ude i fremtiden. For begges vedkommende er det liv der ikke leves og en illusorisk verden hvor følelseslivets kompas er ude af drift. At være til stede i nuet og ansvarlighed for at vælge til og fra, er et godt udgangspunkt til at leve et autentisk liv.

Ønsker vi fred og kærlighed, må vi starte med os selv og vores indre konflikter.
Generelt handler livet vel egentlig om at finde glæde og lykke i livet.
Som jeg ser det, er der to måder at finde glæde og lykke på. Det ene er at fremhæve alt det smukke og skønheden i vores omgivelser. Den anden er at fjerne alt der skygger for dem.
Dette kan desværre ikke ske af sig selv, da vi kun ser det, vores øjne har lært at se.

The www.writepaper4me.com/ writing a research paper simplest expression are like number and strings etc

Related Posts :