Rejsestiletter vinder sag om ligestilling! Sep29

Rejsestiletter vinder sag om ligestilling!


Dansk rejsebureau får dispensation for Ligestillingsloven – og tilladelse til at producere aktive rejser eksklusivt for kvinder!

Først var der mænd og mandeklubber – herremiddage og herreværelser. Så kom der blåstrømper og rødstrømper, kvindesamfund og ligestilling, hvor alle skulle være ens. Og slutteligt kom der kvindeetager på hoteller, kvindenetværk – og et aktivt rejsebureau eksklusivt for kvinder! Mand, hvor blev man(d) sure!

Men nu har rejsebureauet Travelling Heels, der laver netop aktive (i sportslig forstand) rejser, fået lovens ord for, at de på ingen måde stikker stiletterne i Ligestillingsloven, når de tramper af sted i samlet kvindeflok op og ned af bjerge og ø-landskaber. Med en dispensation fra Erhvervs- og Vækstministeriet i hånden, vil det lille progressive rejsebureauet også i fremtiden kunne tilbyde rejser, der både fremmer den fysiske lighed, skaber tryghed og bedre grobund for at også kvinder kan kaste sig over aktiviteter, der ellers klassisk set trækker mange mænd til. Men her er ingen mænd, der maser på for at komme først, være sejest eller stærkest. Her er tværtimod fællesskab. Ved at søge om dispensation for Ligestillingsloven og lave rejser, der fremmer lige vilkår for de kvindelige deltagere, lægger Travelling Heels sig i spidsen af selskaber og mikrovirksomheder, der ligeledes har opdaget, at kønnene ikke altid er ens eller skal være det – men at alle har lige ret til lære, prøve og gøre det samme. Måske bare på en anden måde. Om det er vin for kvinder, markedsføring for kvinder eller hoteletager for kvinder – så er trenden klar.
http://travelheels.dk

You’re not learning swahili this is my way of saying that what you’re learning on the gre is something that is relevant to what you’ll https://paperovernight.com/ be doing in grad school

Related Posts :