Rejsepakke fra Lyoness Dec17

Rejsepakke fra Lyoness


Jeg havde fundet den dejligste kvinde. Hun var kommunikationschef i en stor dansk virksomhed. Og det var i samme virksomhed, hvor vi lærte hinanden at kende. Jeg var inde som konsulent, omkring deres økonomi, og havde lidt at gøre med hende, deri gennem. Jeg arbejdede et halvt år som konsulent i virksomheden og lærte hende derfor godt at kende. Jeg fik hende ved lejlighed inviteret hende ud på. rejseJeg havde valgt, at vi skulle spise på ”From Nose to Tail”, fordi jeg syntes utroligt godt om det sted. Det er en restaurant beliggende i Kødbyen i en af de gamle slagter haller. Der er en uformel atmosfære med mad som smager af det det er lavet af, på en høj gastronomisk facon. Hun ville meget gerne med og vi havde den bedste aften. Vi begyndte at ses mere og mere, og blev til sidst et fast par.

Vi havde været sammen i et halvt år, da hendes fødselsdag nærmede sig. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle finde på til hende, men jeg at hun var vild med at rejse og opleve verden. Jeg tænkte mere over det og kunne ikke finde på noget bedre end en rejse.

Rejse til Paris fra Lyoness

Jeg kiggede på nettet og søgte på forskellige rejser. Jeg fandt Lyoness, som havde flere forskellige muligheder at tilbyde. Jeg var ikke i tvivl om hvilken hun bedst ville kunne lide og bestilte den rejse. Det var et tilbud fra Lyoness jeg havde bestilt. Turen skulle gå til Paris, hvor der på forhånd var bestilt hotelværelse. Da dagen kom og hun skulle modtage sin gave, var hun helt mundlam. Hun syntes det var så fedt, at vi skulle til Paris sammen. Det var den perfekte gave for hende, da hun var meget glad for oplevelser og immaterielle ting.

In the lungs, each iron atom attaches www.justbuyessay.com one molecule of oxygen

Related Posts :