Proper brug af din hårtrimmer


Det er fristende at købe en hårtrimmer og derved  spare de par hundrede kroner, det alligevel koster per halvår at gå  til frisøren som mand.

En hårtrimmer behøver ikke at koste meget mere end  et par hundrede kroner. Men det første tip, vi her på siden kan  give dig, skal være at købe en hårtrimmer, der i stedet koster dig  cirka 500 kroner. På den måde får du en hårtrimmer der minder om de, du ser nede ved frisøren – du er altså sikker på  at få et rigtigt godt resultat.

Vores andet tip skal være, at du sørger for at bruge  hårtrimmeren, altså trimmer dig selv, sammen med en ven. I kan  eventuelt trimme hinanden. Det er ikke nemt at nå alle steder  på hovedet med din trimmer; noget af siden og især nakken vil  du have svært ved at snuppe.

Her er det derfor godt at have en ven til at hjælpe  dig i stedet for. Du er sikker på at nå det hele. Det ser  dumt ud, hvis en tredjedel af nakken ikke er blevet trimmet, når resten  er.

Vores tredje og sidste råd skal gå på  at have skyllet håret og kæmmet det forinden I starter med hårtirmmeren.  Fedtet hår er svært at trimme og I risikerer enten at trimme alt for  lidt eller alt for meget uanset, I forsøger med jeres bedste vilje.

Trim med en ven, skyl håret forinden og køb ikke  den billigste trimmer. Så er du godt på vej.

you can see our commitment to https://pro-academic-writers.com/ 24/7 availability

Related Posts :