Prep Kursus, gode historier og lækker mad Jan26

Prep Kursus, gode historier og lækker mad


De to piger med æggene

Prep KursusEn dag da jeg kom hjem til min veninde, blev vi bedt om at fodre høns og samle æg. Det havde jeg aldrig prøvet før, så det glædede jeg mig til. Ude i hønsegården blev jeg skræmt af hønsenes larm, men der gik ikke længe, før jeg vendte min frygt om til en klar betagethed. Jeg var fascineret af hønsenes gang og alle deres farver. Min veninde og jeg puttede alle hønsene, inden vi gik tilbage til køkkenet med vores fangst. Da vi stod i gårdspladsen, og var på vej ind i køkkenet, kom der en bil ind i gården. Der steg en mand ud af bilen, og det viste sig, at være min venindes storebror. Han var kommet på besøg helt fra København.

 

Historier og god mad

Min venindes mor og far tog imod deres søn med tårer i øjnene, og jeg gættede mig frem til, at de nok ikke havde set hinanden længe. Jeg stod midt i gårdspladsen med æggene i kurven og beundrede familieidyllen. Pludselig var de alle gået indenfor, og her ude stod jeg alene tilbage. Jeg samlede min venindes kurv op og gik ind i køkkenet. Her sad hele familien omkring spisebordet. Jeg satte æggene fra mig, og satte mig til bords med de andre. Der blev snakket og grinet, og den ene historie blev fortalt efter den anden. Min venindes storebror fortalte, at han havde haft et prep kursus i nabo byen, og at han derfor lige ville kigge forbi og sige hej, inden han tog hjem til København. Min venindes mor udbrød, at han var blevet meget tynd, og bad ham spise med til aften. Hun forklarede, at hun alligevel ville have lavet noget lækkert, eftersom jeg var her. Hun kiggede på mig, og smilede, og jeg blev helt rød i kinderne. Da det blev aften, fik vi tre retters menu og selvfølgelig pandekager med is til dessert.

Moreover, binary numbers are www.samedaypaper.org vital in case of digital electronics

Related Posts :