Plissegardiner til min nye lejlighed


Da jeg skulle flytte

Da jeg skulle flytte hjemmefra, fandt jeg en rigtig pæn lejlighed, og uden videre at kigge på den, lejede jeg den. Jeg glædede mig rigtig meget til at flytte derop, og ved at jeg ikke havde set lejligheden, var det som et eventyr at komme derop med alle mine flyttekasser. Det var meget spændende at se alle rummene, og jeg blev meget glad for rummenes størrelse i sidste ende. Da jeg var faldet godt til rette, inviterede jeg min familie og mine venner til housewarming, og vi holdt derfor en super hyggelig og rar fest. En af mine gæster blev meget fuld og fik ødelagt de persienner der var der allerede, og dagen efter måtte jeg derfor smide dem ud.

Jeg skulle derfor en tur ud i byen, for at finde nogle nye gardiner. Jeg ledte længe efter den rette løsning, men jeg ønskede mørklægningsgardiner, der ikke fyldte så meget, og dette var svært at finde; troede jeg. Da jeg kom ind i gardinbutikken, blev jeg hjulpet af en ung pige, og hun havde virkelig styr på det hele. Hun viste mig over til gardinområdet, og her viste hun mig plissegardiner. Da jeg så de sorte af dem, blev jeg enig med mig selv om, at det skulle være disse gardiner, som jeg skulle have. Da jeg købte dem, havde jeg en god fornemmelse i maven, og jeg kunne ikke vente med at sætte dem op i min nye lejlighed. Læs mere her

 

Mit vinduesprojekt

Da jeg kom hjem, begyndte jeg straks med mit nye vinduesprojekt, og inden aftensmadstid havde jeg da også fået sat dem op efter lang tids kæmpen. Da jeg stod og beundrede vinduerne, lagde jeg mærke til nogle af mine nipsting, der på grund af gardinernes farve, ikke kunne stå i vinduet længere. Disse nipsting måtte jeg sætte et andet sted, og der gik helt indretningsarkitekt over det. Til sidst fik jeg det, som jeg ville have det.

Related Posts :