Philips epilator i Valentins gave


 

 

Restaurantbesøg

I fredags da det var valentinsdag, fejrede jeg den sammen med min kæreste. Vi skulle selvfølgelig ud og spise, og derefter skulle vi i biografen. Som en perfekt afslutning på hele dage skulle vi hjem til ham bagefter, og så skulle vi spise is med frugtsalat og chokolade. Det glædede jeg mig meget til. Han hentede mig klokken seks, efter at jeg havde gjort mig klar i flere timer. Herefter kørte vi hen til den dyre restaurant, hvor han havde bestilt bord. Da vi kom ind på restauranten, var her propfyldt. Her overraskede min kæreste mig med, at han havde bestilt et bord i et rum ved siden af, så vi kunne sidde for os selv.

 

En usædvanlig gave

Næste overraskelse fik jeg mens vi spiste, da han pludselig gav mig en gave. Da jeg pakkede den op, var det den Philips epilator, som jeg har ønsket mig rigtig længe. Den blev jeg meget glad for. Da vi var færdige med at spise, betalte han for maden, og vi drog derfor af sted til biografen. Her skulle vi se en meget romantisk film og forbudt og ubetinget kærlighed. Det var en meget smuk film, og jeg begyndte at græde under den. Da filmen var færdig, overraskede han mig igen, da vi skulle køre hjem på motorcykel. Det var en meget vild oplevelse.

 

Læs mere om apparatet her

 

Is i hans lejlighed

Da vi kom hjem til ham, havde han ryddet rigtig pænt op, og han havde også gjort hele hans lejlighed ren. Han slukkede alt lyset og tændte en masse stearinlys. Det var rigtig hyggeligt. Kort efter kom han ind i stuen til mig med en bøtte is og en stor skål frugtsalat. Nu skulle vi ellers bare gafle i os. Som en ekstra bonus havde han også købt chokoladesovs til min søde tand. Han er simpelthen så sød min kæreste.

 

In den vier bis sechs wochen der paarungszeit können von dem kieferfisch-paärchen eier bis zu viermal befruchtet ghostwriter masterarbeit kosten und ausgebrütet werden

Related Posts :