På ferie til Frankrig


Jeg har været på mange forskellige ferier i mit efterhånden lange liv, hvilket har givet mig selv lov til, at skrive nogle historier andre mennesker måske ville kunne få nytte af på en eller anden måde. If you have no experience taking pictures for a time-lapse, don’t worry i’ll explain it to spy on cell phone without installing software http://topspying.com/ you. Der var en af mine ferier til Frankrig, hvor jeg skulle ned sammen med min familie og jeg havde faktisk lige købt en iphone 4 oplader til os hver, som vi gerne ville have med på ferien, så vi bare kunne lade vores gamle iphone 4S oplader blive derhjemme, så vi lige meget, hvad der nu skete, havde en iphone 4 oplader når vi kom hjem. Jeg havde selvfølgelig valgt en iphone 4 oplader, hvor jeg vidste at kvaliteten var i top og at den først ville gå i stykker langt ude i fremtiden, forhåbentlig efter vi havde købt en ny mobil. Vi havde pakket alle vores iphone 4 oplader ned i min taske, da vi alligevel først skulle bruge en iphone 4 oplader næste gang var på vores hotel værelser. Super lækkert i frankrig

Vi startede de første par dage i Paris, hvor der var en masse ting vores børn gerne ville se, jeg havde dog set det meste, da jeg havde rejst mange flere gange end dem, ligesom min kone også havde set en masse ting. Vi skulle vandre en del i dag, da jeg ikke orkede, at tage det offentlige, så jeg havde selvfølgelig fortalt til alle, at det ville være klogt, at have sin iphone i en iphone 4S oplader hele natten, så man ikke ville løbe tør for strøm når vi sad på en cafe eller andet og børnene gerne ville spille. De havde heldigvis husket, at have deres iphone 4 oplader til hele natten, så de var klar. Vi pakkede alle vores iphone 4S oplader sammen, hvis nu nogle af mobilerne skulle gå ud eller andet ske. .

Related Posts :