http://feminet. dk/wp-content/uploads/2013/07/cilest-p-piller-trækkes-tilbage. jpg Jul03

P-piller Cilest trækkes tilbage


Det er underforstået, at Johnson & Johnson frivilligt har trukket ca 32 millioner pakker af sin p-piller, Cilest, i dele af Europa, Asien og Latinamerika. årsagen til at de nu tilbagekalder p-pillerne Cilest skyldes de ikke lever op til kvalitet krav

En talskvinde for virksomheden, Michelle Romano informerede offentligheden sent tirsdag aften, at tilbagekaldelsen blev indledt, fordi en aktiv ingrediens i Cilest ikke ‘opfylder de standarder, der er foreskrevet i varespecifikationen under en intern test. With the passage of time, the uk scholarship programs have www.majesticpapers.com/ paper writing service attained worldwide recognition? Rapporter fra flere medier kilder rundt omkring i Europa tyder på, at disse tests viste en af ​​de to hormoner i Cilest at frigive ved en langsommere hastighed end beregnet.

P-piller Cilest trækkes tilbage

P-piller Cilest trækkes tilbage

Virksomheden Janssen Pharmaceuticals (en enhed af Johnson og Johnson) forsikre deres kunder, “produkt kvalitet og sikkerhed er fortsat en topprioritet,”, og at der ikke er risiko for kvinder, der havde taget p-piller. Selv om de endnu ikke har udgivet en officiel pressemeddelelse, Romano meddelte, at “Cilest Tilbagekaldelsen er i engrosleddet og apotek niveau, og dette er ikke en patient niveau tilbagekaldelse. ”

Det betyder, at mange apoteker rundt omkring i Europa har en mangel på p-piller, og konsekvenserne af denne har allerede ramt mange svangerskabsforebyggende brugere i Europa, især Polen.

Related Posts :