Overvej cykling nede i Fitnesscenteret Sep21

Overvej cykling nede i Fitnesscenteret


Jeg frekventerer selv FitnessWorld relativt ofte. Abonnementet her koster 250 kroner om måneden og giver mig adgang til “fri fitness” og, vigtigere, holdtræningerne.

En af de meget populære holdtræninger er “Bikefit”. Dette er træningsintervaller med en træner på cykel på 50 minutter, hvor der bliver givet maks gas med god intervaltræning.

Træningsformen er meget populær, da det er en god måde at forbrænde fedt på samtidigt med, at det er sjovt sammen med et par venner eller veninder.

Her dog et godt sparetip.

Du kan leje cykelsko nede hos bike raceFitnessworld. Det koster 20 kroner per gang, eller du kan vælge at investere i et klippekort til cykelsko, hvorved prisen ender på lidt over det halve. Det er stadigt relativt dyrt. Finder du et par cykelsko på nettet skal du ikke betale meget over 3-600 kroner for dem – og så har du også valgt nogle ganske udmærkede cykelsko, skal det nævnes.

Hvis du træner bare en gang om ugen eller to, tager det ikke mange måneder førend din investering har betalt sig selv hjem igen.

Af gode brands, der laver cykelsko, skal bl.a. nævnes Shimano, Giant, BMC og Abus. Alle fire er også repræsenteret, eller har været repræsenteret, i en eller anden grad ved Tour de France bl.a. som holdsponsorer og blot som cykelsponsorer til enkelte hold.

Jeg holder personligt meget af Shimano – David Cunegos gamle yndlingsmærke, dengang han var en af favoritterne til at blive en rigtigt dygtig cykelrytter.

Related Posts :