Opskrifter og kreative ideer til børnefamilier med Nicoline Olsen


Liv og glade dage, Nicoline Olsen

Lindhardt og Ringhof

-Opskrifter og kreative ideer til børnefamilier

Smuk og brugbar bog med masser af lækre og nemme opskrifter samt sjove og brugbare tips og ideer til kreative projekter og sjove aktiviteter, du kan lave med din familie året rundt.

Kvinden bag de mange kreative ideer er Nicoline Olsen, og få kan som hun være opfindsom, æstetisk, gastronomisk og praktisk på én gang. Hendes opskrifter er nemme og gennemprøvede, samtidig med at de altid har noget nyt og særligt. Hun har års erfaring med sine populære artikler til danske og udenlandske magasiner, men med LIV OG GLADE DAGE er det første gang, hun optræder som forfatter med sin egen bog.

LIV OG GLADE DAGE er opdelt i fire store afsnit – et for hver årstid – som hver består af en række afsluttede kapitler. For eksempel består SOMMER af kapitler som: Strandpicnic, Juhuu, det er jordbærtid, Spis grøftekanten, Når hylden blomstrer, Kagefest i det fri, Til bords med Neptun, Sommerfest på italiensk maner m.fl.

Indholdet bygger på reportager bragt i Boligliv i årene 2007-2012.

Nicoline Olsen er designer og stylist. Hun har bl.a. leveret reportager om mad, hobby og boligindretning til danske og udenlandske magasiner igennem en årrække.

For nærmere info tlf: 3615 6744

Fakta om bogen
Titel: Liv og glade dage
Forfatter: Nicoline Olsen
Omfang: 264 sider
Pris: 299,95 kr.

Udkommer den 29. oktober 2012
http://www.lindhardtogringhof.dk/

The largest university in argentina and the largest by enrollment www.justbuyessay.com in the whole of latin america, the universidad de buenos aires is a public university with 13 departments, 10 museums and 6 hospitals under its umbrella

Related Posts :