Nye løbesko kan revolutionere løb


Adidas Boost og Nike FlyKnit.

Det er to navne du kommer til at høre mere end en gang i fremtiden. Navnene er på løbesko som hhv. Adidas og Nike udkommer med snart og som er lavet i nye og smarte materialer, der er endnu mere støddæmpende end de materialer, vi er vant til at se løbesko i.

Men du må ikke lade dine nye løbesko stå alene. Løb er rigtigt godt hvis du ønsker at tabe dig. Med løb har du mulighed for at forbrænde rigtigt mange kalorier, hvilket er en forudsætning, når du ønsker at tabe vægt.

Men løbeskoene skal stå sammen med en i forvejen fornuftig kost. Du kan blandt andet kigge på kostformer såsom helsekost og LCD-diæter, hvor begge har til formål at give din krop det, den skal bruge for at fungere rigtigt godt, dog uden at give den meget mere i form af unødvendigt fedt og unødvendige kulhydrater – lige præcis det, du har brug for, hvis du ønsker at tabe vægt.

Køb endeligt et par nye løbesko, men sørg for, at dine nye løbesko ikke står alene, når du skal ud og skaffe et vægttab, der også gælder om en måned.

Related Posts :