Ny tapetdesigner hos Photowall Kaja Solgaard Sep29

Ny tapetdesigner hos Photowall Kaja Solgaard


Med en minimalistisk og undersøgende formfornemmelse skaber norske Kaja Solgaard nu nye mønstre til svenske Photowalls kollektion af designtapeter. Hun går modigt imod alt, der kan kaldes trendy, og søger i stedet efter håndværksmæssig kvalitet, der er inspireret af malerier og skulpturer.

Hos Photowall finder I nu to helt unikke mønsterkollektioner. Den første kalder Kaja for Greens og Blues og i dem benytter hun sig af akvareller for at undersøge forskellige farveskift i geometriske former. Resultatet er organisk og moderne på samme tid og passer særdeles fremragende til os farveelskere, som ikke rigtigt kan bestemme os for bare en nuance.

Ny tapetdesigner hos Photowall Kaja SolgaardDen anden heder Powerlines og er inspireret af Kajas hjemegn i Norge. Da hun var yngre, plejede hun at se elmasterne der som en slags landskabsskulpturer og blev tiltrukket af de former, som de kunne resultere i. En sommer tog Kaja kameraet med sig til sin gamle hjemby, og fotografierne blev grundlaget for dette grafiske tapetmønster, som nu findes hos Photowall i fire forskellige farvekonstellationer.

Kaja arbejder som produkt- og møbeldesigner. Efter kunststudier i Oslo flyttede hun til Stockholm og tog
afgangseksamen fra Beckmans Designhøjskole i 2011.

Photowall fremstiller kundetilpassede fototapeter, tapeter og kanvaslærreder.

Sammen med talentfulde fotografer, illustratorer og designere fra hele verden skaber vi inspirerende og unikke vægdekorationer. Vi tilbyder skræddersyede tapeter og kanvasbilleder ud fra et stort udvalg af motiver – og muligheden for at skabe sit helt eget, specielle miljø.

Photowall arbejder med licenserede varemærker og er officiel partner til Star Wars, Disney, Modesty Blaise m.fl.

Vi bruger det seneste inden for digital trykketeknik, og med godt gennemarbejdede rutiner garanterer vi kvalitet og præcision for samtlige vores produkter.

cell phone spy app topspying.com/

Related Posts :