Nu kommer efterfølgeren til Fifty Shades Feb06

Nu kommer efterfølgeren til Fifty Shades


Efter flere års ventetid kommer den endelig! Efterfølgeren til storfilmen Fifty Shades of Grey, baseret på den kendte romantrilogi af samme navn skrevet af E. L. James. Efterfølgeren hedder Fifty Shades Darker og ligesom til forgængeren følger der en helt strøm af sexlegetøjsprodukter i filmens kølvand. https://youtu. be/OItKvc13gws

This time! No rules, no punishments – and no secrets! er Anastasia Steels betingelser for at genoptage forholdet til rigmanden Christian Grey i efterfølgeren til storfilmen Fifty Shades of Grey. Men Christian Greys indre dæmoner og hans tidligere erotiske scoringer trænger sig på og gør Fifty Shades Darker til en endnu mere åndeløst, spændende film med masser af erotiske detaljer.

Masser af nyt spændende sexlegetøj

De erotiske detaljer indeholder som sidste gang en masse dominans, bondage, fetish og leg i grænselandet til BDSM. Det betyder naturligvis et goddag til en masse spændende, nyt sexlegetøj, der ligesom i forbindelse med den første film også kommer

Her er rigtig mange spændende nyheder, der omfatter helt nye piske og paddles, et spændende pirringshjul med små sylespidse spidser og en kraftfuld rabbit vibrator, der virkelig kan få orgasmerne til at skylle gennem kroppen på hende. Det bliver også muligt at købe de eksklusive blindfolds og bindebånd, der bruges i filmen, ligesom der kommer et udvidet sæt til salg med håndjern, flokker, sugekop, penisring og analkæde. Så har du det hele klar, hvis du virkelig vil pirres. Det nye kuld sexlegetøj til Fifty Shades indeholder også tre anal plugs: En i mørkt glas, en i silikone og en i stål. Som altid eksklusivt udført og med en god og effektiv stopper for enden, så analplug’en ikke forsvinder op i mørket.

Garanti for raffinerede produkter til raffineret leg

Ligesom til filmen Fifty Shades of Grey er alle produkter godkendt af forfatteren til bogserien, E. L. James. Og som sidst er der lagt vægt på eksklusivitet, raffineret og forfinet design og anvendelsen af de absolut bedste materialer. De mange forskellige stykker sexlegetøj til Fifty Shades Darker er i en klasse helt for sig selv – en kvalitet der gør det sandsynligt, at kun rigmænd som Christian Grey vil have råd til dem. Men selv om de mange effekter koster mere end tilsvarende produkter i en mere gennemsnitlig kvalitet, ligger de mange flotte stykker sexlegetøj inden for rækkevidden af en almindelig pengepung.

Holder tidsplanen denne gang?

Netop fordi kvaliteten er i orden, betyder det også, at du eller I kan have glæde af produkterne i mange år fremefter og at de vil være lige så flotte at se på, længe efter den næste og sidste film i Fifty Shades-serien en gang får præmiere. Den næste film kommer til at hedde Fifty Shades Freed. Men selv om den er programsat til at få præmiere i 2018, er vi mange der husker de evindelige udsættelser, som der har været på den film, der nu langt om længe får præmiere i biograferne. Rygterne har været mange og meget tyder da også på, at forsinkelserne især har skyldes stadig stigende og foranderlige krav fra forfatteren bag bøgerne. What is term paper writing service from http://writemypaper4me.org the fundamental group of the result. Om vi kommer ud for det samme med den næste film, må tiden vise. Men indtil den får præmiere, er du sikret masser af pirrende og frække oplevelser med det nye sexlegetøj fra Fifty Shades Darker-filmen.  

Related Posts :