Nu det jul igen – giv en e-cigaret i gave Nov24

Nu det jul igen – giv en e-cigaret i gave


Vi kan give to typer af julegaver: Dem, man ikke vidste, man havde brug for, og dem, man havde ønsket sig i forvejen.

Det er for nemt at følge ønskelisten og så bare give et spil eller noget køkkenudstyr i gave. Nej, lad os i stedet være lidt mere kreative og så udnytte, at der er kommet et sundt alternativ til de mange hundrede tusinde danskere, der desværre stadig sidder fast med røg i deres liv.

electronic cigaretEt rigtigt godt alternativ til røg er e-cigaretter. De smarte cigaretter koster ikke mange hundrede kroner per måned (kontra almindelige cigaretter, der koster mange tusinde) og giver ikke kræft, ødelægger ikke smagsløg og ens form og medfører i det hele taget ikke de gener, almindelige cigaretter er kendt for at gøre.

Derfor er e-cigaretterne også et langt overlegent alternativ til almindelige cigaretter.

Du kan købe en startpakke med e-cigaretter for cirka 3-400 kroner på nettet – den perfekte størrelse til en god gave. Og så skal du bare udvælge de af dine venner, der trænger til at stoppe med at ryge en gang for alle og give dem denne gave.

There is currently a problem with the game working on https://www.besttrackingapps.com new retina macbook pros, but the developer is working on a fix

Related Posts :