A New Family Planning Alternative


Beslutte, når deres familie er den rigtige størrelse-eller hvordan man sikre, at det forbliver på den størrelse er en personlig beslutning, som mange kvinder kan finde lettere at gøre i de kommende år.

For kvinder, der har besluttet, at de ikke ønsker flere børn og føler sig klar til en permanent form for prævention, “få dine rør bundet” eller aflukning af æggelederne, er ikke længere den eneste mulighed.

Et nyt kontor-baseret procedure kendt som Essure procedure er hurtigt at erstatte den gamle operation og er omfattet af de fleste forsikringsselskaber planer.

Under proceduren kaldes en lille, blød fjeder, en mikro-insert, anbringes i hver æggeleder. Kroppens naturlige reaktion forårsager væv til at vokse ind i de mikroindlæggene, blokering sædcellerne i at nå ægget. Denne vækst af væv tager omkring tre måneder og yderligere prævention skal anvendes i løbet af denne tid.

Efter tre måneder kontrollerer en særlig X-ray test, at systemet fungerer.

Valg af denne avancerede procedure giver mange fordele. Der er ingen indsnit, er det ikke indeholder hormoner, kan den udføres i en læges kontor med minimal anæstesi og det er permanent. Proceduren tager cirka 15 minutter at udfylde, og de fleste kvinder vender tilbage til normale aktiviteter inden for en dag eller to.

Mere end 63.000 kvinder over hele verden har allerede haft procedure og kliniske undersøgelser har rapporteret høj sikkerhed og patienternes tilfredshed. Efter mange års klinisk undersøgelse har ingen graviditeter blevet rapporteret, når mikro-indsatsen er placeret korrekt. Mens ingen præventionsform er 100 procent effektiv, procedurens effektivitet sats er 99,80 procent med fire års kliniske data.

“Nu har vi endelig en teknik til en kvinde, der er sammenlignelig med enkelhed, tilgængelighed og sikkerhed for vasektomi hos mænd,” siger Dr. Barbara Levy, en national ekspert i endoskopisk kirurgi praktiserer i Seattle. “Selvom de komplikationer af kirurgisk aflukning af æggelederne er ualmindelige, når de sker, kan være livstruende. De sjældne dødsfald i forbindelse med aflukning af æggelederne var uacceptable i mit sind.”

En anden fordel for travle mødre er, at proceduren eliminerer den tid komme sig efter operationen.

Der pigmentmangel https://www.ghostwritinghilfe.com führt auch zu sehbehinderungen

Related Posts :