Mørkegrå gardiner og røde effekter Jan22

Mørkegrå gardiner og røde effekter


Forbedret indretning

Jeg syntes vores hus trængte til en forbedret indretning, og derfor gik jeg straks i gang, da min mand tog på forretningsrejse. Jeg var alene hjemme med vores datter, og hun kunne ikke rigtig forstå, hvorfor jeg begyndte at smide nogle af tingene ud og flytte møblerne op på loftet. Til gengæld syntes hun det var vældig sjovt, at tage med ud og købe nyt. Hun fik selvfølgelig lov til at være med i udvælgelsen, og nød at smide nips ting ned i vognen.

 

Nye møbler

gardinerJeg var blevet træt af de sandfarvede vægge og de brune kedelige møbler, og besluttede derfor at indrette huset mere moderne. Jeg er selv vild med kontraster, og besluttede mig for et sort/hvid tema men med røde effekter. Jeg forestillede mig, hvor flot det ville være, og bestilte derfor først en maler. Maleren skulle male væggene over med hvid, og male en af væggene rød, men med en hvid ramme så det heller ikke ville blive for meget. Da jeg kom hjem og så, hvordan han havde forvandlet vores hus til et moderne paradis, bare ved hjælp af maling, begyndte jeg at fælde en tåre. Næste skridt ville være møblerne, og her havde jeg allerede valgt på forhånd. En sort læder sofa, et mørkegråt sofabord, en rød gulvlampe og et sort skab til ophæng inde i stuen. Til kontoret havde jeg købt en murer tralle, der skulle fungere som bordplade til skrivebordet, to sorte bukke som ben, en glasplade for at gøre bordet stabilt, en kontorstol, en rød opslagstavle og mørkegrå gardiner.

Sch’s reputation for quality education has been https://justdomyhomework.com/ continually proved when the ministry of education has granted the national award for educational renovation for three successive years

Related Posts :