Min kæreste laver akryl negle på mig May30

Min kæreste laver akryl negle på mig


Akryl negle blev løsningen for mig, måske en lidt langt ude løsning, men ikke desto mindre en løsning og en der virker, og en løsning der er ved at skabe trend.

Jeg spiller akustiske strenge instrumenter, mest guitar ganske vist, men også andre instrumenter hvis det kræves, i et døds metal band.

Jeg brugte før i tiden et guitar plekter når vi var ude at spille til koncerter, men jeg syntes ikke det var macho nok. Det spiller ikke helt at stå med et lille stykke plastik i hånden, når jeg ellers står i bar overkrop der næsten er dækket af en masse fede demon tattoos, mit kunster navn er “The playing ink devil”.

Så var der en dag hvor posten kom med en pakke til min kæreste, det var mig der tog imod pakken, så jeg var lidt nysgerrig. Det viste sig at det var et gele negle startsæt, jeg var udmærket klar over hvad gele i knæene var, jeg har tit haft følesen af gele i knæene når vi skulle spille for et stort publikum i udlandet, men gele i neglene den havde jeg ikke hørt om.

Kæresten forklarede at det skulle hun bruge til at lave gele negle med, som er en teknik hvor du kan få neglene meget stærkere, end de er naturligt.

Jeg tænkte straks om gelenegle kunne erstatte mit guitar plekter, det ville være genialt, sorte spidse lange negle i stedet for et guitar plekter.

Hun sagde at det var bedre at få lavet akryl negle da de er mere holdbare. Det var jeg med på, jeg har endda fået lavet noget nyt “ink” på hænderne der sammen med mine spidse lange sorte akryl negle får mine hænder til at ligne djævlens klør. Det ser bare totalt sejt ud. Jeg har set at andre guitarister også er begyndt at forstærke neglene med akryl.

Write a loop that www.essaydragon.com/ prints each country’s population in country pop

Related Posts :