Mad på slankekur


Som så mange andre af velfærdssamfundets unge, smukke mennesker er jeg overvægtig. Eller, hvis jeg skal være helt ærlig klassificerer mit BMI mig vist i kategorien ”fed”. Men det er min egen skyld, det indrømmer jeg gerne. Jeg er ikke særlig kulinarisk begavet og jeg henter hellere end gerne en burger fra maccen, for det betyder, at jeg hverken skal lave mad eller (endnu bedre) vaske op. Jeg elsker fastfood – bare tryk nummeret på din yndlingsrestaurant, og vupti så er maden der – serveret til døren og oftest lige afkølet nok til, at den kan tages med hen på sofaen. Mere perfekt bliver det dog ikke.

Farvel fastfood

Så længe jeg kan huske, selv helt tilbage til mit barndomshjem, har min familie hentet mad fremfor at lave mad. Min mor gad ikke det fis med at lave mad og der var ingen chance for, at min far ville røre en gryde eller en pande for den sags skyld. Jeg har dog besluttet mig for, at jeg bliver nødt til at lære at lave mad! Jeg ønsker ganske enkelt ikke at blive ved med at være fed – og endnu vigtigere, jeg ønsker ikke at mine børn skal vokse op uden at kende til hjemmelavet mad. Jeg har derfor sat mig for at lære at lave mad, og jeg har tænkt mig at starte med de gode, gamle danske kendingsretter. Jeg har bestemt mig for at starte med simreretter og gryderetter. Jeg har allerede lavet en eksotisk mørbradgryde, men nu har jeg tænkt mig at blive mester i at lave en klassisk mørbradgryde. Jeg har fundet en mørbradgryde opskrift som ser ud til at være den gode klassiske mørbradgryde, som de fleste danske børn er vokset op med. Når denne mørbradgryde opskrift er i hus har jeg tænkt mig at forsøge med en LCHF mørbradgryde (læs mere her), så jeg også kan få tabt mig!

In addition, evidence of personal, professional and educational usa writing service experience may be taken into account

Related Posts :