Må jeg byde dig på en kop Pukka te? Jan26

Må jeg byde dig på en kop Pukka te?


Fyrene på tanken

Min veninde og jeg havde været en tur i byen, og var på vej hjem til min mor. Vi gik en kæmpe omvej, og kom forbi tanken, hvor vi ville købe en fransk hotdog. Mens vi var inde på tanken, kom der en stor flok unge mænd ind, og de begyndte at snakke med os. En af dem ville have min veninde med i sit modelbureau, og snakkede derfor rigtig meget med hende. Jeg stod og grinte af deres snak, lige indtil der var en af dem, der kom over til mig.

 

pukka teJeg er din drømmefyr

Han præsenterede sig som min drømmefyr, og jeg lo lidt af hans udtale, indtil jeg så hvor seriøs han var i ansigtet. Han begyndte at skrive sit nummer ned, men jeg spurgte ham, om hvad jeg skulle bruge det til. Han svarede dertil, at den da jeg øjnene op, kunne jeg skrive til ham. Jeg synes det var meget mærkeligt sagt, men gemte alligevel nummeret i min taske. Jeg hev herefter fat i min veninde, og vi gik så hjem til min mor.

 

Nummeret i tasken

Et par måneder senere opdagede jeg nummeret i tasken, og overvejede, om jeg skulle sende ham en besked. Jeg sendte ham en besked, hvori jeg fortalte om vores møde, og svaret jeg fik retur, var blot et: jeg vidste, du ville skrive. Han inviterede mig hjem til ham, bød mig på en kop Pukka te, og fortalte mig, hvad han havde følt, da han så mig på tanken. Jeg begyndte at rødme, for jeg havde aldrig hørt noget så direkte før. Hans ærlighed og hans direkte måde at være på, gjorde at jeg faldt for ham med det samme. I dag bor vi sammen og venter et barn til foråret.

The app provides videos to show you what jobs are like and helps you determine the salary you how to use ikeymonitor need to fit your lifestyle

Related Posts :