Kvinder identificerer sig langt mere med små biler end store kassevogne Jan18

Kvinder identificerer sig langt mere med små biler end store kassevogne


 

Måske kan du nikke genkendende til, at det forholder sig sådan, at en kvinde gerne vil have en lille bil. Det ser der i hvert fald ud til at eksistere en tendens, der rigtig kraftigt peger i retning mod. Det kan både have noget at gøre med, at de gerne vil føle sig som rigtige kvinder og, at desuden, at de ikke altid stoler lige så godt på deres evner som habile bilister, som mænd gør det.

 

Små biler er feminine – og lette at bevæge sig rundt i

 

hondaI små biler får du lov, at føle dig feminin. Her kan du sætte dig bag rettet med god samvittighed, og ikke føle, at en mand skulle være mere berettiget til at sidde her, end dig. Selv i en stor bil ville det jo ikke give mening, at det skulle være sådan, at det ene køn skulle være bedre til at køre i den end det andet, men undersøgelser på området viser, at de traditionelle kønsroller med hensyn til bilkørsel, hvor det tidligere kun har været mænd, der fik lov til at sidde bag rattet, alligevel har indflydelse på dagens tankegang, både for mænd og kvinder.

Men i små biler føler kvinder altså, at de sidder til rette på eget domæne, og det er dermed, at man får en følelse af at bevare sin femininitet, når man som kvinde bevæger sig rundt i små biler. Dertil kommer, at det er lettere, at komme rundt i små biler – klemme sig ind på en parkeringsplads, overhale, og mange andre ting. Dette nyder både kvinder og mænd i princippet godt af, når de kører i små biler – det er dog kun kvinder, der vil indrømme det. For ligesom at kvinder kan miste deres følelse af femininitet ved at køre i store biler, kan mænd gøre det ved at køre i små biler. For mere information eller eventuelt billeder af små biler, kig her.

 

Они стоят дороже, но не оказывают вредного воздействия на кто-нибудь может выглядеть здесь организм и не вызывают опасных реакций, делающих невозможным ношение протеза

Related Posts :