Kvinder elsker tilbud – især på restaurantmiddage


Det er ikke for sjov, man siger at kvinder er tilbudsnarkomaner. Faktisk er 3 ud af 4 af de mange tilbudsjægere, der leder efter online tilbud på nettet, kvinder. Det viser sig også, at langt de fleste af de tilbud, som disse kvinder leder efter på de online tilbudssider, ikke som man skulle tro er tilbud på tøj og sko, men tilbud på restaurantmiddage. Tallene stammer fra Bowntys database. Bownty er en tilbudsside, der samler alle online tilbud fra diverse tilbudssider.

Kvinder er tilbudsjægere
Flere og flere danskere er blevet afhængige af dagligt at tjekke online tilbud (såkaldte deals) ud, og det viser sig nu, at hele 3 ud af 4 af disse mange tilbudsjægere er kvinder. Kvinder går i langt højere grad op i at lede efter gode tilbud end mænd gør, og det bekræfter i den grad hvordan samlergenet stadig påvirker den moderne kvinde. Statistikken viser endvidere, at kvinderne fortrinsvist bruger deres morgener og formiddage på at shoppe online, hvilket siger noget om deres iver efter at få fat i tidbudene, før de bliver udsolgt.

Foretrækker tilbud på restaurantmiddage
Statistikken viser også, at tilbudsjægerne på de online tilbudssider fortrinsvist leder efter tilbud på restaurantmiddage. Ikke nok med at restaurantkategorien er den mest populære blandt de 20 forskellige tilbuds-kategorier på Bowntys hjemmeside, faktisk er ca. 1/4 af alle de online tilbud, som der bliver kigget på, restauranttilbud. Det kan skyldes, at det er så dyrt er gå ud at spise i Danmark, og i økonomisk trængte tider som denne, kan prisen være altafgørende for om folk vælger at gå ud at spise.
http://bownty.com

It focuses on the https://samedaypaper.org/ middle east, north africa and sweden

Related Posts :