Kan Yoga virkelig hjælpe dig til bedre sex?


Er du en kvinde, der søger at forbedre dit sexliv? Hvis du er, kan du automatisk begynde at tænke på nye måder for dig at eksperimentere i soveværelset. Selvfølgelig vil prøve nye ting sandsynligvis vise sig at være en succes, men vidste du også, at der er en meget nemmere og meget mere afslappende tilgang, som du kan tage? Der er, og denne tilgang kaldes yoga.

Så yoga og sex? Hvis du spekulerer på, hvad forbindelsen er, er du ikke alene. Mange kvinder automatisk tror, ​​at der ikke kan være en sammenhæng der. Dette skyldes, motion og køn ofte ikke er for aktiviteter, der anvendes i den samme sætning. Men det er vigtigt for dig at vide, at yoga kan hjælpe dig har bedre sex.

Faktisk har du nogen idé om, hvor mange mennesker anbefale yoga for bedre intimitet? En masse mennesker gør. Disse mennesker omfatter kvinder, ligesom du, deres sex partnere, fitness instruktører, og medicinske fagfolk. Hvis alle disse mennesker siger, at der er en forbindelse mellem bedre intimitet og sex, skal de være rigtigt.

Hvad er det vigtigt at huske er, at være fit generelt er tilbøjelige til at give dig mere selvtillid. Når din selvtillid niveau er højt, vil din tilfredshed i soveværelset automatisk stige. Det vil faktisk stadig stige, selv om sex ændrer ikke på alle! Hvor fantastisk er det?

Øve yoga og udøver generelt kan også give dig en bedre forståelse af din krop. Det er vigtigt at have et godt sexliv. Du vil måske bemærke ting om din krop, når du gør aerobic, yoga, eller bare stræk. Du kan begynde til bedre at forstå din krop, dens fleksibilitet, og dine grænser. Alene dette kan bidrage til at forbedre dit sexliv.

Kunsten at yoga er baseret på kropsbevidsthed, kropsbevægelser, og vejrtrækning. Mange eksperter hævder, at disse tre komponenter er vigtige for at have sunde intimitet niveauer. Faktisk vidste du, at dit sexliv med yoga vil forbedre selvom det ikke var dit mål eller hovedformål for dig at optage yoga? Det er også temmelig pæn.

Som tidligere nævnt, når du har bedre kropsbevidsthed, du er mere tilbøjelige til at nyde sex. Kropsbevidsthed er en af ​​de mange fonde at yoga bygger på. At være bevidst om din krop kan hjælpe til at give dig et bedre billede af dig selv, som kan til gengæld øge din sexlyst og antænde lidenskab.

Med hensyn til indånding af yoga, er det så meget mere end bare at tage et pust, mens du sidder på sofaen derhjemme. Den vejrtrækning, yoga kræver rent faktisk hjælper at gøre din rygsøjle og dit bækken stærkere. Hvad betyder det for intimitet? Det kan resultere i bedre handling og bevægelse. Du kan finde dig selv at være i stand til at have sex længere. Din evne til at prøve nye sex positioner med succes forbedrer også.

På trods af at yoga ofte omtales som en “kvindes træning,” det er det ikke. Flere mænd er begyndt at nyde yoga nu end før. Hvorfor? Måske det har at gøre med, hvad yoga kan gøre for dit sexliv. Efter alt, ønsker alle mænd og kvinder for at opnå maksimal nydelse i soveværelset. Hvis din kæreste eller mand er en af ​​de mænd, og de bør være, overtale dem til at prøve yoga med dig. Du kan meget vil finde dig selv at gå på det i brusebadet eller på vej til soveværelset umiddelbart efter en yoga session.

Among other things, the next iphone is likely to sport a 12-megapixel isight camera along with a brand new powerful a9 https://besttrackingapps.com cpu, and a much improved lte chip from qualcomm