Jeg købte nye hårprodukter


Ingen interesse for hårprodukter

Jeg havde aldrig rigtig haft interesse for make-up eller hårprodukter. Egentlig gik jeg ikke så meget op i, hvordan jeg så ud. Jeg kan huske i de små klasser, hvor de andre piger allerede brugte en masse hårprodukter, og jeg var den eneste der ikke gjorde. Da jeg så kom på efterskole, begyndte jeg at følge med i en masse videoer, som en masse forskellige bloggere lagde ud på nettet. Jeg begyndte at interessere mig for hårprodukter, og andre ting, og gik mere op i sundheden af mit hår og udseende. Jeg købte en masse hårprodukter, både hårspray, varmebeskyttelse, olier og mange andre ting.

 

Hvad jeg brugte hårprodukterne til

 

Jeg brugte enten voks eller hårlak hver dag, til at sætte mit hår. Jeg havde meget elektrisk hår, og det hjalp at putte lidt voks i, eller sprøjte med noget hårlak.

Jeg glattede også mit hår stort set hver dag, men mit glattejern, og inden jeg føntørrede det og glattede det, brugte jeg en varme beskyttelses spray, så håret ikke tager så meget skade af den høje temperatur glattejernet påfører til ens hår. Olier brugte jeg til at give fugt til mit hår, og gøre spidserne sundere. Jeg begyndte også selv lave videoer på nettet hvor jeg fortalt om de hårprodukter jeg brugte. Jeg fortalte om jeg kunne lide dem, og om de havde hjulpet med det som de skulle. Der var mange der godt kunne lide mine videoer, og de produkter jeg brugte i alle mine videoer og til hverdag, og man kan købe dem her. Det var nogle rigtig gode produkter som jeg stadig bruger, og som har hjulpet på mit hår rigtig meget.

It seems a little more mac-like to me and a little less cluttered, but it spy phone app using www.cellspyapps.org/ does look very heavy

Related Posts :