Isabell Kristensen lancerer ny parfume MONACO by Isabell Kristensen Oct10

Isabell Kristensen lancerer ny parfume MONACO by Isabell Kristensen


Isabell Kristensen lancerer nu sin nye parfume – MONACO by Isabell Kristensen.

MONACO by Isabell Kristensen er en helt uimodståelig duft til kvinden, som ønsker at være feminin, forførende og elegant. Duften er en skøn blanding af rose og iris, tvistet med musk, som gør den forførende og eksklusiv. Duften åbner op med en sjælden komposition af søde mandariner kombineret med pudrede topnoter, efterfulgt af et hjerte af tyrkisk rose og iris i en raffineret kombination af trænoter som sandeltræ og cedertræ. Sødmen bliver fuldendt med ambra. Bundnoterne er hvid og rød musk i fantastisk harmoni med den harpiksagtige benzoe, der giver sødme og et lille strejf af røgelse.

Isabell_Kristensen Monaco ParfumeIsabell fik ideen til at lave parfumen MONACO ved det kongelige bryllup i Monaco sidste sommer, hvor Isabell var brudepige for fyrstinde Charlene. ”Jeg har et ganske særligt forhold til Monaco, hvor jeg har boet i mange år. Monaco rummer både kreativitet, eksklusivitet og elegance og har været stor inspiration til denne skønne duft”, udtaler Isabell Kristensen.
Det er i høj grad lykkedes at få et samspil mellem både duft, design og Monaco og selv flakonen sender spejlinger fra den smukke by. Smukt indpakket i sølvæske med lyserøde eksklusive detaljer finder man den helt unikke sølvflakon.

MONACO by Isabell Kristensen fås fra 1. oktober i førende Matas butikker samt udvalgte parfumerier landet over.

Serien består af:
Eau de Parfum 50 ml til en vejledende udsalgspris af kr. 299
Perfumed deodorant spray 150 ml til en vejledende udsalgspris af kr. 109

Related Posts :