Interessen for børnetøj boomer online


Indenfor det sidste år er interessen for børnetøj vokset eksplosivt, og flere virksomheder har udvidet med separate afdelinger dedikeret til børnemode. Heriblandt store spillere som Cover Kids, YouHeShe Kids, Noise PR Kids og Petit Podium.

Børnemodesegmentet er i kraftig vækst, hvilket tydeligt ses afspejlet i fremkomsten af nye brands, PR-bureauer, onlinemagasiner og webshops dedikeret til børnetøj. Og når det kommer til markedsføringen af det nyeste nye, spiller bloggere en vigtig rolle, idet mediet har en påviselig og direkte effekt på webshoppenes salg samt tøjmærkernes renommé hos slutbrugerne.

” Det kan selvfølgelig være en udfordring at finde de rigtige i ”online junglen”. Her er det fantastisk, at Petit Podium går i spidsen og har samlet nogle af de førende børnebloggere på en fælles platform, det er lige hvad branchen har brug for. I dag er bloggerne en integreret del af markedsføring, som spiller en stor rolle og er et vigtigt kommercielt værktøj for os.” fortæller Anna Lindeblad PR Manager & Head of Noise PR Kids.
At interessen for børnetøj boomer online, mærkes også hos Petit Podium, der med 160.000 månedlige sidevisninger er Danmarks største blogkollektiv henvendt til barn/mor-blogsegmentet. Grundet den store interesse fra læsere, PR-bureauer og mange af børnemodens aktører, har Petit Podium netop udvidet med et femte medlem, Little Dot, for at imødekomme efterspørgslen på mere inspiration til drengemode.

”Med et stadigt stigende læsertal, sætter vi en ære i at repræsentere nogle af Danmarks dygtigste mor/modebloggere. Her er Little Dot et perfekt supplement til vores eksisterende univers i kraft af bloggens høje æstestik og fokus på drengemode til babyer,” fortæller Ann-Sophie, medejer af petitpodium.dk.

Petit Podiums bloggere tæller nu: It’s Fashion, Baby!; Lisbeth, jurastuderende, 31 år og mor til en pige på 1,5 år og en dreng på 3 år. Guld.log; Louise, journalist, 31 år, mor til en pige på 1,5 år. Manja Lytz; 28 år, bosat I Frankrig, hvorfra hun driver en vingård og mor til en pige på 2 år. Mit Udtryk; Ann-Sophie, studerende, 24 år og mor til en pige på 1 år. Little Dot; Elizabeth, 32 år, Software Project Manager, mor til en dreng på 1 år.

The official facebook http://phonetrackingapps.com/ blog is like a warzone with so many posts every month about the new updates

Related Posts :