Hvordan kan du stoppe med at ryge


En masse mennesker over hele verden, der ryger cigaretter er godt klar over konsekvenserne. Men det faktum, at de fortsætter med at ryge, selv når de erkender, at det er en farlig og usund procedure slår en masse logik bag deres tænkning. Hvis du kan forstå, hvorfor folk begynder at ryge, måske du kan få en løsning på rygestop. Så hvorfor gør folk begynder at ryge? Det er som et resultat af nogle psykologiske virkninger, som omfatter nysgerrighed, udtryk og modenhed.

Den gennemsnitlige alder for personer, der begynder at ryge er mellem 15 år til 20 år. I denne alder, er teenagerne nysgerrige om følelsen af at ryge. Det er den alder, hvor teenagere måske ønsker at udtrykke deres status i samfundet.

Når nogen føler overset, kan han forsøge at gøre noget for at vise, at han er en voksen eller er modne nok til at blive anerkendt i en bestemt social status.

Det næste største spørgsmål er, hvorfor folk fortsætter med at ryge? Svaret bør være forbundet med stress, udtryk i social status og ensomhed. Rygning før det bliver afhængighed er stadig farligt.

Det er hensigtsmæssigt at overveje rygestop på dette niveau. Når en person begynder at ryge, de skaber en vane, før det bliver en afhængighed. I dette tilfælde røg mennesker hver gang de vågner op, efter middagen, efter sex, eller når understregede op eller ensom.

Det er disse kæder af vaner, der fører til afhængighed. Derfor, hvis du bemærker disse træk, overveje rygestop, før du bliver alt for hooked i.

Your research is https://www.collegepapers.co.uk cheap essay writing service a vital part of your phd application you need to have clear reasons for pursuing advanced research in your field, and you need to be able to show that you have the research skills to succeed

Related Posts :