Hvordan du bliver Fotomodel Jan23

Hvordan du bliver Fotomodel


 

Hver dag jeg modtager anmodninger om, hvordan man bliver en model. Ting som at komme i gang, finde og kontakte et modelbureau, og få et første photo shoot. Sådan kommer du i gang:
Inden du går i gang at gøre noget, bør du spørge dig selv disse spørgsmål, da de vil hjælpe dig for resten af processen.

  • Hvad ønsker jeg at komme ud af modellering?
  • Hvad er jeg villig til at sætte sig til at blive en model
  • Hvilken slags model jeg gerne være? Fashion, Runway, badetøj, sport osv.
  • Hvor fleksibel er jeg til rejser og tidNår du evaluere disse spørgsmål, der er to måder, du kan gå. Den ene er at kontakte et modelbureau, som jeg vil forklare nedenfor. Den anden metode er at fungere som dit eget bureau og oprette din egen portefølje. Dette gøres nemt over internettet, nu med flere steder, hvor du kan sende billeder og oplysninger om dig selv for at tiltrække talentspejdere. Hvis du vælger at gå den traditionelle rute og til at arbejde med et modelbureau, kan det være svært til tider at vide først og fremmest, hvordan man finder en god en, og hvad man skal kigge efter i et modelbureau. Du kan nemt slå op og finde agenturer i telefonbøger eller på nettet osv. Mit is https://order-essay-online.net interested in your thought process here. Før du gør noget af det, vil jeg anbefale at kontakte nogen, du kender, der er en model, og finde ud af om nogle af de oplevelser, som de har haft med modellering og generelt, og også specifikt med forskellige organer i dit område. Når du har en generel idé om, hvad den scene ser ud, kontakte nogle af de agenturer og oprette en aftale om at mødes med dem. Møde med agenturet kan være den sværeste og mest nervepirrende del af hele oplevelsen. Være fast, og ikke at dette organ kan drage fordel af dig!Ting at spørge, og se efter, er:
  • Hvad har de gjort for andre modeller?
  • Hvad kan de gøre for dig?
  • Kan de opfylder dine behov som en invividual og som en model?
  • Har agentur har lignende mål for dig som dem, du har for dig selv?
    Det sidste spørgsmål “Hvordan man får en første photo shoot” afhænger af, hvilken rute du tager. Hvis du går med et bureau, du bliver nødt til at arrangere med dem, for at få et foto skyde taget, og begynde at opbygge din portefølje. Hvis du beslutter at gå på egen hånd, bliver du nødt til at bygge din egen portefølje. Enten ved hjælp af fotos, som du allerede har, eller ved at kontakte en fotograf til at have en photo shoot gjort. Jeg vil anbefale, at leje en fotograf er vejen at gå, som det ser mere professionelt, og kvaliteten er meget større end simpel familie og venner foto, etc.

.

Related Posts :