Hvad er den perfekte parfume til kvinder? Sep26

Hvad er den perfekte parfume til kvinder?


Det har længe været et stort spørgsmål for mig hver gang jeg skulle købe en gave til en veninde eller en kæreste. Jeg synes generelt at parfume kvinder dufter bedre end kvinder der ikke bruger parfume. Derfor kan jeg rigtig godt lide at give parfume til piger i gave så snart muligheden byder sig for det. Men det er en stor udfordring hver eneste gang hvilken parfume jeg skal købe og derfor spørger jeg nu, hvad er en god parfume kvinder? Hvad vil i have at jeg skal købe til jer? Hvad er den lækreste duft og hvad får jeg til både at føle jer friske og feminine på en og samme gang?
parfume
Hvad er den rigtige parfume kvinder?

Det er et stort spørgsmål men jeg vil så gerne finde parfume kvinder der kan hjælpe mig hver eneste gang jeg skal købe en gave. For jeg opdager at parfume kvinder bliver sure hvis jeg køber en forkert parfume eller en parfume af det forkerte mærke. En parfume skal både dufte rigtigt og have det rigtige brand for at i kan lide det, lader det til. Derfor er jeg ofte gået galt i byen med at købe parfume kvinder, for jeg købte engang en parfume til en pige som jeg godt kunne lide men hun kunne ikke lide den parfume kvinder, som jeg købte til hende og derfor ville hun ikke se mig mere. Måske var moskus og træ ikke den rigtige kombination men jeg gjorde mit bedste for at gøre et godt indtryk. Men hun mente ikke at den duft jeg havde valgt til parfume kvinder var den rigtige duft til hende, hun følte ikke at den repræsenterede hende som person eller som hunkøn overhovedet og derfor er jeg frustreret, for kvinder, hvad er den rigtige duft som repræsenterer jer?

 

Related Posts :