Hjælp min kone er blevet hobby mekaniker May11

Hjælp min kone er blevet hobby mekaniker


I denne artikel vil jeg skrive lidt om mit personlige liv, og om hvordan min kone forleden spurgte mig om hun måtte få en autolift til hendes amatør hobby.

Som overskriften fint hentyder til, så er min kone altså uheldigvis blevet mekaniker. Hun er begyndt at stå  og pille ved vores bil i weekenderne, og det er jeg ikke helt tilfreds med. Først og fremmest, så betyder det jo at jeg ikke kan føle sig sikker i vores bil. Og hvis vi har haft et skænderi, så tør jeg i hvert fald ikke bruge bilen efterfølgende, så hopper jeg hellere op på min cykel og tonser de 50 kilometer ind til Købehavn by istedet. Dette har jeg allerede gjort, så det er ikke fordi jeg lyver, og jeg kan da love dig for at jeg svedte da jeg kom frem.

For ikke at gøre det endnu værre, end det der står ovenover, så har min kone bedt mig om at tage stilling til om vi ikke skal have en autolift. Det er et kæmpe dilemma, for jeg føler lidt at hvis jeg siger nej, så kommer jeg aldrig til at bruge vores bil igen, og jeg derfor må være bundet til cyklen. For hvis jeg siger nej, kan jeg ikke være sikker om hun ikke piller lidt ved bilen inden hun ved at jeg skal bruge den? Eller hvad synes du, måske overreagere jeg lidt, men I kære læsere kender jo heller ikke min kone. Derfor overvejer jeg også stærkt at blot sige ’ja’  til min skøre kvinde, og give hende den autolift. Det var dog lige indtil jeg så priserne, det er jo mest til erhversmæssig brug, at man benytter sig af en autolift. Dette sagde jeg, og hun var iskold og ville bare have den autolift. Altså hvad kan man så stille op?

We’re write my essay for me a tight, bustling community where our students can make a big impact

Related Posts :