Her downloader jeg musik Feb02

Her downloader jeg musik


Jeg har altid været glad for musik og har derfor været mere end en enkelt musik-download-tjeneste igennem i tidernes løb. Nogle af dem har været mere lovlige end andre. Click on the tabs below for more information about https://justbuyessay.com/ universities in venezuela, student cities, lifestyle and more.

En af de første jeg brugte var Napster. Den er selvfølgeligt ulovlig, og jeg tror ikke den kan downloades længere heller. Kan den skal du under alle omstændigheder holde dig langt væk fra det.
Det næste program var vel nok TDC Play. Det eksisterer stadig og kan anbefales. Med TDC Play kan du og høre det lige så tosset, som du har lyst til. Hvad der er at sige i denne sammenhæng er ydermere, at TDC Play har over 10 millioner numre – men at de desværre er beskyttet af DRM så godt som alle sammen.
Det samme er tilfældet for BibZoom. Masser af musik, men desværre er det beskyttet af DRM.
I øjeblikket bruger jeg alene Spotify. Det er ikke ment som et program til at downloade musik, men det virker nu ganske glimrende til formålet alligevel. Jeg downloader mine playlists så de også er tilgængelige offline, og her kan jeg så lytte til dem overalt. Både på computer og mobil. Fantastisk.

.

Related Posts :