Har du et godt sexliv?


Mange par er ofte nysgerrig deres sexliv, og hvordan det skal sammenlignes med det sexliv for andre. Helt ærligt, er du i stand til at bestemme, på egen hånd, hvis dit sexliv er god, glad og sund. Med det sagt, er der nogle fælles tegn på, at du måske ønsker at kigge efter. Disse tegn, hvoraf nogle få er skitseret nedenfor, ofte signalere et lykkeligt og sundt sexliv. Modtager du den ultimative grad af tilfredshed?

Tilmeld # 1 – Du har et sundt forhold

Par, der har et sundt forhold brugen kommunikation med hinanden og ofte. De er i stand til at lade deres partnere ved, når noget, der generer dem. Hver partner forstår, at deres forhold indebærer to fuldt engagerede enkeltpersoner. Par med glade og sunde sexliv ofte ikke har urealistiske forventninger eller gøre overskydende krav til deres partnere.

Tilmeld # 2 – eksperimentering i soveværelse

Eksperimentere i soveværelset er endnu et tegn at du kan have et lykkeligt og sundt sexliv. Selvfølgelig betyder det ikke, at du og din partner er nødt til at blive den næste store voksne filmstjerner, men eksperimenter kan forbedre dit sexliv betydeligt. Det er også vigtigt at huske, at eksperimenter kommer i en række forskellige formater. Det kan være noget så simpelt som at have sex på et andet tidspunkt af dagen, i en anden del af huset, eller udvidede forspil sessioner. Fantasier og feticher er sjove og okay, men kun hvis begge parter er enige med dem. Vær sikker på at rådføre sig med din partner, før du går “overbord.”

Tilmeld # 3 – Sex er givet frit

I mange sammenhænge, ​​især langsigtede relationer, kan sex ses som en sur pligt. Det er ikke sådan det skal være. Sex skal være noget, som du og din partner ønsker, ikke et ansvar, der skal opfyldes. Hvis du og din partner er åbne for både spontant at engagere sig i den handling, kan du have en glad og sundt sexliv. Når du har sex, fordi du vil, i modsætning til, fordi det er din “job,” maksimal gavn og glæde er opnået.

Tilmeld # 4 – Sex bliver en regelmæssig del af forholdet

Det er ingen hemmelighed, at det at have en aktiv seksuelt forhold kan være svært. Med hæve familier, arbejder, og andre fælles opgaver, kan sex ofte tage et bagsædet. Et andet tegn på, at du kan have et lykkeligt og sundt sexliv er, hvis du ikke lader din daglige ansvar og pligter i vejen for at have sex. Uanset hvor travlt du har, hvis du stadig finde tid til at have sex med din partner, du har et sundt sexliv. Bare vær sikker på at huske, at sex ikke behøver at blive planlagt. Faktisk kan spontan sex gøre underværker for et forhold.

Tilmeld # 5 – Sex er mere end bare en lov

I modsætning til hvad de fleste mennesker tror, ​​sex er mere end bare at have samleje. En vigtig komponent i at have en glad og sundt sexliv er at engagere sig i forspil. Forspil kan være noget så simpelt som at holde hænder eller give en afslappende massage. Kærlighed noter, venlige gestus, og gør noget, at din partner ikke kan forvente på daglig basis er alle nemme måder at holde din partner interesseret i dig, både følelsesmæssigt og fysisk. Du har en sund og glad sexliv, når romance fortsætter på lang fortid samleje er kommet til en ende.

Så har du en glad og sundt sexliv? Hvis en række af de ovennævnte nævner tegn beskriver dit forhold til din betydelige andre, er der en god chance for, at du gør.

Selv hvis du har en glad og sundt sexliv nu, er det vigtigt at huske, at tingene kan ændre sig. Husk, at som tiden går, kan det være nemmere at lade sex indvirkning dit forhold negativt. Vær sikker på altid at holde en åben linje i kommunikationen med din partner, især når sex og deres behov er berørt.

Itunes match poll ends, data usage poll begins last weekend for phonesuit elite battery case giveaway related stories apple extends applecare+ purchase timeframe to one topspying.com/how-to-detect-spyware-on-cell-phone/ year apple releases seventh beta of ios 10

Related Posts :