Handywoman: Hvad koster facadeisolering? Og er det dét værd? Jan14

Handywoman: Hvad koster facadeisolering? Og er det dét værd?


En udvendig isolering vil altid være en god idé, da det blandt andet vil være med til at sænke din varmeregning, du vil kunne undgå træk, du kommer til at få et bedre indeklima og dertil vil din boligs værdi også stige efter den respektive facadeisolering er blevet lavet. Der er ingen tvivl om, at der er mange fordele forbundet med at få lavet en udvendig facadeisolering – og det er specielt en særlig fordel ved isolering af ældre bygninger, der endnu ikke har fået synderligt meget isolering. Der er ingen tvivl om, at en facadeisolering af hele din bolig er én af de absolut mest effektive løsninger til at spare penge på både varme- og elregningen, og det er ligeledes også blevet mere og mere populært at energirenovere sin bolig, hvilket blandt andet inkludere udvendig facadeisolering. Der er flere og flere danskere, der så småt har fået øje på de mange fordele, der er forbundet med at få foretaget en facadeisolering.

 

En facadeisolering bliver ofte også omtalt som en udvendig isolering, men når du får lavet en facadeisolering, så bør du samtidig også få lavet en isolering af en ydervæg og derefter en efterisolering af din ydervæg. Det er blandt også derfor, at denne form for isolering typisk er mest gældende for ældre huse, hvor der kun er lagt 100 mm. isolering i væggene. I en sådan forbindelse vil det bliver muligt at efterisolere med op til 300 mm., hvilket bærer rigtig mange fordele med sig, som du kommer til at kunne mærke på din pengepung. Modsat mange andre former for isolering, så vil du lynhurtigt kunne mærke en stor forskel på din varme- og elregning, hvis du vælger at få foretaget en komplet facadeisolering af din bolig, hvorfor det bestemt ikke kan anbefales nok.

 

Facadeisolering pris – hvor meget koster det?

Det er svært at vurdere prisen på en facadeisolering, da en facadeisolering pris afhænger af mange forskellige ting, men i første omgang, som handler det naturligvis om, hvor mange m2 facade, der er tale om. Med andre ord, så er det billigere desto større facade, der er tale om. Og dertil, så afhænger det naturligvis også af valget af den virksomhed, der skal stå for at lave en facadeisolering for dig, da de selv kan fastsætte deres facadeisolering pris og vælge hvorvidt du skal betale for materialer eller ej.

 

Du kan dog sagtens forvente at priserne varierer fra mellem 250 kroner og 600 kroner, men førstnævnte pris kræver dog som udgangspunkt, at det er en meget stor facade, der skal laves isolering af, hvorimod sidstnævnte ikke kræver den helt store facade, men eksempelvis omkring 100 m2 facade eller lignende. Det er naturligvis også muligt at finde en billigere facadeisolering pris end 600 kroner for 100 m2 facade, men husk dog på at kvalitet og pris hænger sammen. De førnævnte priser er allesammen opgjort inkl. moms, hvorfor denne ikke bliver lagt oveni.

 

Du kan få en pris på facadeisolering her http://onlineisolering.dk/facadeisolering-pris/

 

Se hvor meget energi bygninger forbruger her http://www.ens.dk/forbrug-besparelser/byggeriets-energiforbrug

Fortpflanzung und entwicklungim besuchen Sie uns frühjahr bzw

Related Posts :