Guide til mode shopping i USA


Kosmetik og hudpleje produkter fra USA hitter direkte fra sofaen

Internettets mange muligheder har nu også åbnet døren til verdens største shoppig mekka for kosmetik og hudpleje produkter. Hver eneste uge fragtes flere tusind kosmetik – og hudpleje produkter hjem til Danmark. Dette skyldes en genial dansk internettjeneste der gør det utrolig nemt at købe ind i USA hjemme fra sofaen og få varerne sendt direkte til Danmark. Internettjenesten hedder ShopUSA.com og de håndterer fragt, told og moms for dig.

Du kender altid prisen på forhånd
ShopUSA oplyser en samlet pris på fragt, told og moms via lommeregneren på hjemmesiden ShopUSA.com. Så skal du ikke længere bøvle med told og moms til SKAT.
Købes eksempelvis køber Ole Henriksen eller Marc Jacobs By Marc Jacobs for $300 indtastes dette beløb i lommeregneren på ShopUSA.com og så vælger du varekategorien ”kosmetik og hudplejeprodukter ” – Tryk ”Beregn pris”, hvorefter den total pris på fragt, told og moms vises; i dette eksempel 910 DKK, samt den totale pris på varen inkl. fragt, told og moms så du som kunde kan se hvad du i alt skal betale; i dette eksempel 2.695 DKK

Det er ganske smart, idet du dermed altid kender dine samlede omkostninger inden du handler i USA. ”Vi vil gerne gøre priserne så gennemskuelige som muligt således at du som kunde altid kender til alle omkostninger inden du handler i USA ” forklarer Michael Brønnum-Schou fra ShopUSA.

Med de utalige muligheder i USA er det blot et klik væk fra sofaen. I starten benyttede kunder primært fragtservicen til at få tøj, sko og bil reservedele sendt hjem til DK. Men nu er interessen for kosmetik og hudplejeprodukter stærkt stigende.

Der er ingen begrænsninger:
Du handler i flere webbutikker og får det sendt samlet til Danmark. Flere kunder handler gerne i 3-8 forskellige og får dem fragtet til deres virtuelle amerikanske postadresse hos ShopUSA i Virginia Beach, USA.

Det behøver ikke altid handle om kun at spare penge. Fordelen ved at handle i de amerikanske webbutikker er at udvalget er enormt og endnu bedre er de utallige valgmuligheder af alverdens varer, produktsortiment og webbutikker.
Specielt Ole Henriksen, American Crew, Redken, Marc Jacobs, Nuskin, Rogaine, Kiehl’s m.m.

Når du nu har købt alle dine varer hos eksempelvis MYHABIT, Amazon, OleHenriksen, FragranceNet, Premier Nail Source, Beauty Brigde, m.m. registreres varekøbene på ShopUSA.com. Her betaler du for fragt, told og moms til Danmark. Når dine varer er modtaget på din amerikanske postadresse hos ShopUSA fragtes de videre hjem til dig i DK .

Du kan derfor roligt læne dig tilbage i sofaen og købe alle de varer du ønsker direkte fra USA. Du kan roligt vente på at dine varer bliver leveret til dig i Danmark efter 5-10 arbejdsdage, hvis varerne sendes med fly eller 5-6 uger hvis du vælger de skal sendes hjem med skib.

Hvad med andre varer?
Alle varer der er tilladte at importere fra USA kan importeres via fragtservicen ShopUSA.com

Guide til shopping i USA
1. Opret dig først som bruger på ShopUSA.com – det er gratis og du får hermed tildelt en amerikansk postadresse hos ShopUSA i Virginia Beach, USA.
2. Så starter spændingen for nu kan du handle i alle de amerikanske webbutikker – husk blot at anvende din amerikanske ShopUSA postadresse som leveringsadresse i de amerikanske webbutikker.
3. Når du har handlet – registrer du dine indkøb på ShopUSA.com. Når dine varer ankommer til ShopUSA bliver de kontrolleret om indhold stemmer med det du har registreret på ShopUSA.com
4. ShopUSA hæver herefter omkostningerne for told, moms og fragt og sender dine varer hjem til dig i Danmark

Hurley copy www.trackingapps.org/ backpack macally super-speed usb 3

Related Posts :