Graviditet og e-cigaret Mar03

Graviditet og e-cigaret


e cigaretteGravid + røg = no go!

For nogle få dage siden, gik det op for min kæreste og jeg, at jeg er blevet gravid. Det kom som et chok for os begge, men skønt det, så fandt vi nyheden glædelig og har derfor besluttet os for at beholde det, da førhen har snakket om, at børn var noget vi begge kunne tænke os. Der var dog et problem, nemlig det, at vi begge have en hang til cigaretter, hvilket ikke just passer godt sammen med graviditet og børn. Dette var et problem vi begge var desperate efter at gøre noget ved, dog havde vi begge førhen forsøgt os med at stoppe med at ryge, hvilket blot resulteret i, at vi faldt tilbage på den igen. Hvad skulle vi dog gøre?

 

Prøv med e-cigaret

En lørdag formiddag, talte jeg i telefon med en af mine super gode veninder, hvor jeg fik mulighed til at beklage mig til hende, hvilket jeg virkelig havde behov for. Hun spurgte mig straks, om jeg ikke kendte til de der elektriske cigaretter, eller hvad pokker de nu hed, da de vidst skulle være rimelig smarte. Jeg havde ingen idé om, hvad hun snakkede om og besluttede mig derfor for, at prøve at finde frem til nogle svar, da jeg i særdeleshed var en desperat kvinde! Jeg tændte derfor for min computer og søgte på livet løs efter begrebet ’’e-cigaret’’. Jeg fandt en masse svar og blev hurtigt overbevist om, at vi blev nødt til at investere i nogle e-cigaretter. Jeg fandt efter lidt tid frem til en Dansmoke startpakke, som lod til at være rigtig fornuftigt og bestilte derfor to slags. En med nikotin til min kæreste og en uden nikotin til mig selv. Jeg så nu virkelig frem til at komme i gang med mit rygestop for mit barns sundhed og ikke mindst min egen.

Some people won’t need this, and so needn’t worry much about it if you http://spying.ninja spy camera app always use your ipad for tasks, even when at your computer and on the move, then you’ll be fine without

Related Posts :