Frem for alt


Frem for alt

Skal lavere mobilpriser ødelægge mulighederne for at videreudvikle netværket, så der ikke er endnu større dækning og mere kapacitet? Det kan også ende med at servicen de danske mobilselskaber yder bliver meget dårlig eller slet ikke eksisterende. For det er skyggesiden af lave mobilpriser, som mange nok ikke tænker på ville kunne ske som følge af det. I realiteten er det, det der kommer til at ske, hvis priserne forsætter med at falde uhæmmet. De må meget gerne falde så vi får endnu bedre mobilpriser, men så skal der heller ikke skæres i servicen og netværket.

Det næste stykke tid, vil priserne nok blive på det, de er nu, før de igen vil falde, eventuelt fordi en ny udbyder, byder sig ind dumper priserne. For det er sket så mange gange før og ville meget nemt kunne ske endnu engang, men så er det nok også sidste gang det ville ske. En måde at spare penge på, ville være at slå 2 teleselskabers et sammen. Det er Telia og Telenor ved at gøre i Danmark, hvor de besparelser de får ved det, er enorme og vil bringe deres udgifter markant ned i forhold til deres modstandere på marked.

Samme model er før blevet brugt i fx Sverige og England, hvor selskaber har slået deres mobilnet samme, for at sikre gode og bedre mobilpriser. Når de eller flere selskaber slår deres net sammen, oplever kunderne bedre dækning, plus selskaberne bag, spare rigtig mange penge, som kan bruges andre steder. Det kunne være kundeservice eller endnu bedre mobilnet. De selskaber med de bedste mobilpriser, er ofte dem som klare sig bedst af alle sammen. Mange kunder er prisbevidste og der skal ikke meget til, før de skifter selskab. En enkelt dårlig oplevelse og de er smutte væk fra en.

Related Posts :