Følgende er de fem hovedkategorier legeplads


* Sliding udstyr er den ældste udstyr naturlegepladser, som stadig er meget almindeligt, og er meget underholdende. Små børn op til 13 år lege med disse og tage masser af sjov. * Spinning udstyr er den ene, der nu er blevet moderniseret i en ny stil, og dette inkluderer en stående platform og en central pol, hvor børn kan stå og spin. Selv grupper af børn kan stå eller sidde og spin. Disse er virkelig sjovt at spille med og bruges mest af unge børn.

* Klatring udstyr til legepladsen er de mest populære typer af udstyr legeplads, hvor børnene prøver at klatre højere end andre børn og tage ekstreme sjove i det. Dette klatreudstyr kommer i forskellige størrelser, designs og farver. Disse holde børnene fordybet i dem og hjælpe som et middel til at udnytte så godt.

* Balancing legeplads udstyr er de mest traditionelle og fås i flere former som reb broer, balance bjælker, osv. * Hængende udstyr legeplads er ligesom de gamle abe barer. Disse abe barer er stadig en af de mest udfordrende udstyr, som børnene får en masse styrke, mens du spiller med dem. Disse er blevet stillet til rådighed i en række innovative designs ligesom som massive bjælker, parallelle stænger, svingende trapez, op barer og over barer. Alle disse er tilgængelige i fejlfri farver og mønstre, der tiltrækker børn, og de ender med at nyde endnu mere. Mens du spiller med disse udstyr, børn vie sig helt til det øjeblik, og ikke har lyst til at komme hjem vil de ikke hjem kan du lade.

Like this post on facebook early ipad 4 benchmarks reveal how to install highster mobile a6x processor clocked at 1

Related Posts :