Fiskegrej er ikke kun for mænd May14

Fiskegrej er ikke kun for mænd


Jeg elsker at fiske. Jeg har gjort det siden jeg var en lille pige. Min far havde ønsket sig en dreng, da min mor og han skulle have deres første barn. Derfor havde han indkøbt en masse fiskegrej, for lige så snart hans søn kunne stå, så skulle han med ham ud og fiske. Ak, jeg måtte jo skuffe min far ved at komme ud som pige, men det holdt ham ikke tilbage.  Og da skæbnen ville at jeg skulle være enebarn, så var der ingen vej uden om. Fiske – det skulle jeg bare lære!

Så jeg var ikke meget mere end seks – syv år gammel, før jeg blev placeret på en sø-bred for at fiske. I første omgang fik jeg en bambuspind med en fiskeline og en krog for enden, men efterhånden som tiden gik blev mængden af fiskegrej udvidet.

  • Fiskegrej i fødselsdagsgave

 

Min mor syntes, at min far var godt tosset. Det var ikke helt almindeligt, at en pige sådan stod og fiskede, den gang jeg var barn. Men min far? Han var fløjtende ligeglad med hvad andre tænkte og min mor blev jo glad for de fisk, som jeg fik på krogen. På min ti års fødselsdag fik jeg min egen fiskestang og mit eget fiskegrej. Hidtil havde jeg brugt fars aflagte udstyr, men nu mente min far, at det var på tide, at jeg fik mit eget.

 

Selv om jeg skilte mig ud fra pige-mængden, så blev jeg aldrig drillet. Min far og jeg havde mange gange en klassekammerat eller to med på fisketur og det var jo altid populært, når der var nogen, der havde en fangst med hjem. Og min far og jeg fortsatte med vores fiske-ture. Da jeg blev gift og fik børn blev det dog lidt sjældnere at vi var ude sammen. Senere kom mine egne børn med far og mig ud og fiske. Jeg er dybt taknemmelig over at min far lærte mig at fiske. Jeg tror ikke, der er mange andre kvinder, der er indehavere af så meget fiskegrej som jeg.

For information on the time in your location, https://www.paperovernight.com/ please visit timeanddate

Related Posts :