Ferietip: 2 konti og 2 kreditkort Dec25

Ferietip: 2 konti og 2 kreditkort


Hvert år bliver mange tusinde danskere bestjålet mens de er på ferie i udlandet. Det er ofte nemt omsættelige varer som f en computer eller en iPhone tyvene går efter.

Men også danske kreditkort bliver stjålet i håbet om at rippe disse.

Derfor anbefaler vi her på siden, at du tager 2 kreditkort med, der er forbundet til to forskellige konti. Sørg for ikke at opbevare kortene i samme pung, således at du nemt kan finde et nyt frem, bliver det ene kort eller din pung stjålet. pengeausprobieren schüler, desto schlechter sind deren lernergebnisse. jpg” width=”300″ height=”181″ /> fortæller:
“Jeg har selv en dedikeret feriekonto i min bank, i hvilken jeg sætter cirka 5. 000 kroner før jeg tager på tur. Den har jeg så et MasterCard tilknyttet til. Bliver mit normale VISA-Dankort stjålet, har jeg mit MasterCard liggende hjemme i tasken således at hele min tur ikke bliver aflyst blot fordi en tyv prøver at stjæle mine ting”. Det koster i de fleste banker ikke noget at oprette en ekstra konto og tilknytte et MasterCard hertil. Undertegnedes bank, Danske Bank. kræver dog et gebyr for samme. Husk også at tegne en rejseforsikring forinden du tager på ferie, gør du ikke allerede dette.

Related Posts :

  • Jeg havde fundet den dejligste kvinde. Hun var kommunikationschef i en stor dansk virksomhed. Og ...

  • Denne a-kasse er helt klart en af de bedste vi har herhjemme, http://www.a-kasse-dk.dk/. Jeg ved ...

  •   Hver dag jeg modtager anmodninger om, hvordan man bliver en model. Ting som at kom ...

  • Wallstickers er super in og de kan bruge i alle mulige forskellige sammenhæng. Til børneværeslet ...

  • Hvad er bedre end at sammensætte en rejse, der gør begge parter i et parforhold glade og tilfred ...