elektroniske cigaret


 

De elektroniske cigaretter «patroner indeholder normalt en væske, der benævnes e væske. Den e væske er normalt opdelt i tre hovedkomponenter. Der er et middel, som normalt producerer damp, nikotin, der primært er ansvarlig for tilføjelse af smag. Alle de anvendte komponenter forvente for nikotin altid betragtes som sikkert at bruge i de forskellige fødevarer. Midlerne er altid af to typer, som kan anvendes i skabelsen af dampen. Dette er PG-propylenglycol og VG-vegetabilsk glycerin. De er normalt anbefales til folk med allergi.

Det meste af e væske, der er normalt tilgængelige på markedet er PG baseret.

 

Det er tilrådeligt for alle, der er nyt for vaping til altid at holde hans eller hendes For lille for at undgå risikoen for at blive stukket med en enorm portion af de væsker, som du ikke vil bruge eller ikke har interesse i. propylenglycol er ansvarlig for fremstilling af sukkerholdige og få mængder dampe, hvilket igen gør det at være mindre sødt.

Det er en udbredt tendens til altid finde begge typer sammenblandet som følge af, at begge typer altid blandes sammen, eftersom vegetabilsk glycerin altid mere tykt i forhold til propylenglycol, og også det meste blandes med PG at gøre det mere opløseligt . VG er også til tider blandet sammen med PG med den primære hensigt med at give det mere konsekvens. Nikotin styrke er også en meget variabel afhængig af mange faktorer.

De fleste mennesker tager det at en pakke om dagen ryger ikke behøver nogen mere end 1,2% nikotin i deres e væske, men sandsynligvis lige så mange ville sige, de har brug for større styrke.

 

I tilfælde man planlægger at være i gang med vaping i et stykke tid er det altid tilrådeligt at lave en opfølgende forskning i e væsker en pakke om dagen ryger ikke behøver nogen mere end 1,2% nikotin i deres e-væske, men sandsynligvis lige så mange vil sige, at de har brug for større styrke. E væsker er også tilgængelige i forskellige styrke niveauer af nikotin spænder fra nul nikotin op til niveauer så høje som cirka 4,8% nikotin, selvom noget højere end 2,6% bliver stadig vanskeligere at finde i e cigaretter.

The joint https://justdomyhomework.com/ jd-mba program takes four years to complete

Related Posts :