Ejendomsmægler Østerbro hjælper os Jan16

Ejendomsmægler Østerbro hjælper os


Gymnasiet og musicallen

EjendomsmæglerSå blev det 3.g, og gymnasiet skulle lave musical. Jeg havde selvfølgelig meldt mig til audition, og havde fået en af de store roller. Vi øvede hele vinteren, og da vi skulle fremføre det i januar, blev vi instrueret i at snakke i mikrofoner af vores kære lydmand René. Vi fik alle et nummer til vores mikrofon, og jeg prøvede, at få ham til at huske mig, ved hele siden at snakke om tallet fem. Jeg skrev det blandt andet på hans notes papir, uden han så det. Det eneste problem jeg havde, var at jeg allerede havde en kæreste.

 

Lydmanden og hans charme

Som musicaldagene gik, blev jeg mere og mere forelsket i lydmanden. En dag da jeg kom hjem fra skole, havde han skrevet til mig. Jeg vidste ikke, hvor han havde fået mit nummer fra, men jeg vidste, at jeg havde det helt fint med det. Efter hans besked gik der ikke mange dage, før han inviterede mig hjem på varm kakao. Han var meget sød under besøget, og jeg havde rigtig mange sommerfugle i maven. Da jeg havde drukket ud, var jeg nødt til at tage hen til min kæreste. Jeg måtte slå op med ham. Da jeg havde slået op med ham, gik der 4 måneder, før jeg tog kontakt til lydmanden igen. Han blev meget glad for at høre fra mig, og jeg måtte indrømme, at jeg havde savnet hans selskab.

 

Gravid i lille lejlighed

Siden der har vi været kærester. Jeg flyttede for et par år siden op til ham i hans lejlighed, men nu leder vi efter noget større. Jeg er blevet gravid, og synes derfor ikke, at vi kan bo i en lille lejlighed mere. Vi har snakket med en fra Ejendomsmægler Østerbro, der gerne vil hjælpe os, med at finde det vi søger

Answer topic what is the difference between pay for writing essays a thread and a process

Related Posts :