Den Norske hudpleje- og kosmetikgigant Cocopanda tager Danmark med storm


Den norske koncern Netthandelen Holding as, der bl.a. står bag nethandelsbutikken blivakker.no, gør nu sit indtog i Danmark. Koncernen, der omfatter netthandelen.no, blivakker.no, gitarhuset.no, Brandsdalofnorway.no og cocopanda.dk og som årligt omsætter for en halv mia. kr., har netop lanceret Cocopanda.dk i Danmark.

Cocopanda.dk er koncernens første satsning på det europæiske marked, og målet er i første omgang at blive på størrelse med det norske søsterselskab Blivakker.no, der alene står for over 100 millioner af omsætningen.

Fantastisk start
Den danske netbutik forhandler et bredt sortiment af hårprodukter og hudplejeprodukter, og de norske bagmænd har et klart defineret mål om at blive blandt de største og bedste inden for hårpleje, hudpleje, kosmetik og parfume produkter på nettet.

– Cocopanda.dk har allerede fået en fantastisk start på det danske marked. Vi kan prale af, at have et af de bredeste sortimenter på markedet med mere end 150 af de mest populære brands. Produkter, der henvender sig mest til kvinder og kun lidt til mænd, og som bl.a. tæller populære brands som Dermalogica, Md formulations, Redken, Estée Lauder og Marc Jacobs, fortæller direktør Casper Neergaard.

I løbet af Cocopanda.dk’s korte levetid har virksomheden formået at etablere sig på det danske marked og er blevet et brand, som både pris- og modebevidste kvinder har lagt mærke til. På Facebook har man over 63.000 likes, og på Trustpilot får Cocopanda.dk en score på 9.4 ud af 10 (Baseret på 185 anmeldelser) og de positive tendenser kan også aflæses i regnskaberne, dog ønsker man ikke at oplyse nærmere om regnskabstallene indtil nu fortæller Caspar Neergaard.

Kundeservice i fokus
– Forklaringen på Cocopanda.dk´s massive succes er et bredt sortiment, konkurrencedygtige priser og høj grad af god kundeservice, hvor vi tilbyder at servicere kunderne på chat, telefon, mail og via vores eget system, siger Caspar Neergaard.

Cocopanda.dk a/s er ejet af den norske koncern Netthandelen Holding as. Koncernen beskæftiger sig udelukkende med salg af produkter online, og er en af Norges største. Blivakker er en af de største spillere på online markedet i Norge inden for hårpleje, hudpleje, kosmetik og parfume, og virksomheden omsætter således for ca. 100 mio. kr. om året i Norge. Koncernen består i dag af ca. 100 medarbejdere og Cocopanda.dk a/s er startskuddet på koncernens satsning uden for Norge.
http://www.cocopanda.com

Or are you buy custom term papers in http://buyessayonline.ninja into the quieter pleasures like a great meal with good company and conversation and an afternoon in the beach

Related Posts :