De mekaniske funktioner af e-cigaretter Dec25

De mekaniske funktioner af e-cigaretter


Den el cigaret er sammensat af omkring tre dele. Der er patronen, batteriet og et opvarmnings komponent. Den øverste del, der ligner en rigtig cigaret er den belægning, der huser de indvendige dele. Den forreste del ved spidsen er beregnet til at handle, som om det brænder, og det lyser, når brugeren puffs i den anden ende. Patronen er stedet, hvor den flydende opløsning skal findes. Opløsningen formodes at forstøve at frigive en damp. Væsken kan eventuelt indeholde nikotin. Batteriet beføjelser op opvarmning komponent til at producere varme. Batteriet kan enten være genopladeligt eller en, der vil skulle udskiftes, når de den udløber brugt.

Patronen og opvarmningen komponent kan udskiftes også hvis det er nødvendigt. Der er batterier, der arbejder med luftstrømmen sensor bevægelser. Dette betyder, at når en bruger inhalerer ved mundstykke derefter batteriet automatisk opvarmning af varmeelementet. Nogle af el cigaret er konstrueret på en sådan måde, at de kommer med en manuel omskifter. Opvarmningen komponent har en automatisk føler, der forhindrer det i overophedning. Når batteriet beføjelser forstøveren, opvarmer varmelegemet op og den flydende opløsning fordamper, tillader brugeren at inhalere og få fornemmelsen af rygning areal cigaret.

Ovenstående redegørelse er generelt et forenklet og meget grundlæggende måde, hvordan en af de el cigaret fungere. Du kan finde variationer i arbejdet i forskellige modeller hver i overensstemmelse med producentens anvisninger. Fremkomsten af edb-teknologi har medført opfindelsen af komplicerede systemer, og som gælder for de e-cigaretter også. De designs, der kommer med de elektroniske cigaretter er også varierede og talrige. Der er mange muligheder at vælge fra, og eje den ene i det mindste viser, at du bekymrer dig om andre såvel som dig selv.

 

Either way, students at harvard are actively engaged in something, whether it https://essay4today.com is many things, or one thing

Related Posts :