Carnevalesque Moriska Paviljongens hidtil største satsning, hylder det syndige og overdådige


Lørdag d. 19. november er der præmiere på Moriska Paviljongens hidtil største festsatsning, Carnevalesque. Carnevalesque er en fest som hylder det overdådige, det dekadente, det syndige. At træde ind i på Moriska Paviljongen denne lørdag er som at træde ind på filmfestivalen i Cannes i 1937. Eller under en af de vilde fester i Weimarrepublikens Berlin. Eller på en av det Ottomaniske Riges overdådige gæstebud. En fest som fylder hver eneste kvadratmeter af Moriska Paviljongen fra aften til tidlig morgen.

Carnevalesque – La Grande Première
Lørdag d. 19. nov kl. 21.00 til 03.00
Moriska Paviljongen
Forkøb via Tickster.com
Mere om aftenens program: www.moriskapaviljongen.se/carnevalesque

Livemusik, burlesquekunst, performances og pladevendere som fylder huset med stemning fra 1920-30’erne er et udpluk af de mange ting som der bydes på i nattens løb. Carnevalesque vil være fyldt med små og store overraskelser, og deltagerne er med til at forme festoplevlesen sammen med artisterne.

Lad gummisko og jeans blive hjemme, og lad dig istedet inspireres af 1920-30ernes fester i Berlin, Paris og Istanbul!

1902 blev bygget i maurisk Pavilion i Folkets Park i Malmø, og har siden været en af byens vartegn. Nu flytter Re: Orient sæt. Huset har været i foråret gennemgået en omfattende restaurering. Sammen med udlejer Stadsfastigheter, har vi fremhævet oprindelige funktioner. Vi har været tro mod den oprindelige ambition om huset: at skabe en behagelig atmosfære, hvor alt er muligt. Bistroen kan spise mad fra den fransk-marokkanske køkken eller bare tage en pause. Vi har skabt en stor udendørs terrasse på sydsiden, hvor alle parkens besøgende kan få en chance for at mødes over en kop kaffe eller en øl.

Mauriske Pavilion vil tilbyde et program med stor variation og høj kvalitet. Alle bør være i stand til at finde noget, der er meningsfuldt og attraktiv. Stjerne kunstnere fra alle lande i verden blandes med det bedste Malmø har at tilbyde. På vores fire scener vil vi præsentere både elskede og overraskende handlinger i musik, dans, teater, litteratur, humor og burleske og ikke mindst piger i korsetter fra axford. Huset vil også rumme socialt engagerede projekter, debatter og seminarer.

Vores tro er, at enhver person er berettiget til førsteklasses spillesteder, uanset hvem du er, hvor du kommer fra, og hvad deres interesser er. Derfor opfordrer Re: Orient hele Malmö være at gøre mauriske pavillon til en engagerende kultur og underholdning mødested.

Orient gør kultur fra Mellemøsten, Nordafrika og Balkan til rådighed, og er den største organisator i dette område. Vi præsenterer en bred vifte af kultur i både det klassiske og det populære kulturelle felt. Vi målretter den brede offentlighed og vores arrangementer er ofte kendetegnet ved en udpræget blandet tilskuerne.

Orient startede i 1993 som en sommer festival på øen Djurgården i Stockholm og har siden spillet omkring tusind arrangementer med svenske og internationale kunstnere fra omkring fyrre lande. Vi har over årene løb featured musikalske legender Bulent Ersoy (Tyrkiet), Diana Hadad (Syrien), Marie Keyrouz (Libanon), Sabri Brothers (Pakistan), Kairo Opera Oum Khoultum Ensemble (Egypten), Sezen Aksu (Tyrkiet) og mange flere.

Vi samarbejder ofte med organisationer inden for forskellige områder, udgiver Natur & Kultur magasin Arena, Røde Kors, Olof Palme Memorial Fund, Vadstena Academy, Institut for Internationale Anliggender, Södertörn University, SIDA, Uppsala Koncert og Kongrescenter, ABF, Sensus Segloga Blacksmith, Kulturskolan Stockholm m al.

paper writing service https://writemypaper4me.org

Related Posts :